ΕΛΛΑΔΑ

Εξέλιξη - σοκ στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη

Εξέλιξη - σοκ στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη
Εμπλέκεται και τέταρτο πρόσωπο;

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, καθώς και το βιασμό της 19χρονης με αναπηρία στη Ρόδο.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει ένας ακόμη νεαρός, ο οποίος φαίνεται ότι έχει συγγενική σχέση με έναν από τους δύο συλληφθέντες.

Σημειώνεται πως ακόμα δεν έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του, ούτε έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, αλλά τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από νέες καταθέσεις.

Παράλληλα, ερευνάται η σχέση των δύο τραγικών συμβάντων με το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών της Ρόδου.

«Οι γονείς των κατηγορουμένων γνώριζαν»

Όπως σημείωσε ο τραγικός πατέρας στο Star, οι Αρχές διάβασαν τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις σε δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε αυτό που ανήκει στον πατέρα του Ροδίτη, αλλά το χρησιμοποιούσε κατά δήλωσή του στην ανακρίτρια ο ίδιος και σε αυτό που ανήκει στον πατέρα του Αλβανού και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιούσε και ο 19χρονος.

Από την άρση του απορρήτου του τηλεφώνου που χρησιμοποιούσε ο Ροδίτης προκύπτει ότι από τις 28 Νοέμβριου που σκότωσε την Ελένη, μέχρι και παραμονή της σύλληψής του πραγματοποιεί 47 κλήσεις. Μιλά με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες την ημέρα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σχετικές ειδήσεις