ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Κρήτη: Τι αποκαλύπτει στο Newsbomb.gr ο Διοικητής της Πυροσβεστικής

Τραγωδία στην Κρήτη: Τι αποκαλύπτει στο Newsbomb.gr ο Διοικητής της Πυροσβεστικής
Τραγικό τέλος είχε η επιχείρηση εντοπισμού των τέσσαρων αγνοουμένων στον Γεροπόταμο στην Κρήτη

Τραγικό τέλος είχε η επιχείρηση εντοπισμού μίας οικογένειας στον Γεροπόταμο στην Κρήτη, καθώς η Πυροσβεστική ανακοίνωσε λίγο μετά τις 13:30 ότι στο μοιραίο αυτοκίνητο βρέθηκαν οι σοροί των τεσσάρων αγνοούμενων.

Τα ίχνη της οικογένειας χάθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν προσπάθησαν να διασχίσουν τα ορμητικά νερά ρέματος στην περιοχή του Γεροποτάμου, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ωστόσο, τα ορμητικά νερά τούς παρέσυραν, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των πυροσβεστών και διασωστών να εντοπίσουν το μοιραίο αυτοκίνητο.

Ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Νίκος Λαγουδάκης, μίλησε στο Newsbomb.gr για την τραγωδία που έχει βυθίσει στη θλίψη το νησί της Κρήτης.

«Ήταν μία δύσκολη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν 100 άνδρες της Πυροσβεστικής. Σήμερα η στάθμη του νερού έπεσε και έτσι ένας Πυροσβέστης κατάφερε και εντόπισε το όχημα στις 10.15 το πρωί», είπε ο Διοικητής και συνέχισε «το αποτέλεσμα της επιχείρησης ήταν τραγικό».

«Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε περίπου 1 χιλιόμετρο από εκεί που έπεσε, σε βάθος 2,5 μέτρων», πρόσθεσε ο κ. Λαγουδάκης.

Το αυτοκίνητο που βρίσκεται θαμμένο κάτω από τρία μέτρα λάσπη, αναμένεται να ανασύρει ειδικός γερανός που βρίσκεται στο σημείο.

«Οι συνθήκες, η λάσπη, το νερό δεν επιτρέπουν αυτή την ώρα να πούμε κάτι με ακρίβεια την αιτία θανάτου. Ο ιατροδικαστής θα ρίξει φως στον τραγικό θάνατο των 4 ατόμων» συμπλήρωσε ο κ. Λαγουδάκης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Τα πρόσωπα της τραγωδίας

Η Ροδούλα Τσαγκαράκη – 29 ετών

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακάκης – 28 ετών, σύζυγος της Ροδούλας

Η Μαριλένα Τσαγκαράκη – 20 ετών, αδερφή της Ροδούλας

Η Μαρία Χατζηπάνου – 58 ετών, μητέρα των δύο κοριτσιών

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το περασμένο καλοκαίρι με πολιτικό γάμο, ενώ είχαν αποκτήσει και ένα μωρό. Έμεναν στο Καλό Χωριό Λασιθίου, από όπου κατάγεται ο σύζυγος.

Η αδερφή και η μητέρα της έμεναν στο χωριό Αρχάνες Ηρακλείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Σχετικές ειδήσεις