ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Τοπαλούδη: Η οργή του πατέρα: «Οι γονείς των κατηγορουμένων ήξεραν»

Υπόθεση Τοπαλούδη: Η οργή του πατέρα: «Οι γονείς των κατηγορουμένων ήξεραν»
Πώς κινήθηκαν οι δράστες μέχρι και τη σύλληψή τους.
Facebook

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Τα στοιχεία που βγαίνουν στο φως από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες των κατηγορουμένων, είναι αποκαλυπτικά.

Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού μετά το έγκλημα δείχνουν στις Αρχές πώς κινήθηκαν οι δράστες μέχρι και τη σύλληψή τους.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας ξεσπά μιλώντας στο Star. «Οι γονείς τους γνώριζαν»

Δείτε τι δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί:

Όπως σημειώνει το Star, οι Αρχές διάβασαν τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις σε δύο κινητά τηλέφωνα. Σε αυτό που ανήκει τον πατέρα του Ροδίτη, αλλά το χρησιμοποιούσε κατά δήλωσή του στην ανακρίτρια ο ίδιος και σε αυτό που ανήκει στον πατέρα του Αλβανού και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιούσε και ο 19χρονος.

Από την άρση του απορρήτου του τηλεφώνου που χρησιμοποιούσε ο Ροδίτης προκύπτει ότι από τις 28 Νοέμβριου που σκότωσε την Ελένη, μέχρι και παραμονή της σύλληψής του πραγματοποιεί 47 κλήσεις. Μιλά με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες την ημέρα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για την υπόθεση Τοπαλούδη

Την ημέρα της σύλληψής του δίνει το τηλέφωνο στον πατέρα του και γίνονται 42 κλήσεις.

Ο Αλβανός από την άλλη φαίνεται ότι επικοινωνεί ελάχιστα με τον πατέρα του, τρεις φορές μέσα σε πέντε ημέρες. Κυκλοφορεί στη Ρόδο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα

Η αστυνομία περιμένει την άρση απορρήτου στο δεύτερο κινητό τηλέφωνο του Ροδίτη και στο τηλέφωνο του Αλβανού. Περιμένει όμως και την ανάλυση των social media των τριών πρωταγωνιστών για να διαπιστωθεί κυρίως πώς παγίδεψαν την Ελένη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αυξήσεις - «φωτιά» στους φόρους για σπίτια και αυτοκίνητα - Πόσα θα πληρώσετε φέτος (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Θανατηφόρο τροχαίο στο Κορωπί: Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας

Σχετικές ειδήσεις