Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Μακρή - Ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα: «Αυτά τα σκουπίδια δεν πρέπει να υπάρχουν στην Γη»

Newsbomb

Σε κλάματα ξέσπασε η Βικτώρια Καρύδα μιλώντας για την απώλεια του συζύγου της Γιάννη Μακρή με αφορμή τη σύλληψη 31χρονου Βούλγαρου

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε νωρίς σήμερα (05/04) το πρωί ο Βούλγαρος, φερόμενος ως εκτελεστής του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, τον περασμένο Οκτώβριο στη Βούλα.

Ο φερόμενος δολοφόνος του 47χρονου Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία αναμένεται να οδηγηθεί τη Δευτέρα (08/04) ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας για το οποίο κατηγορείται.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, Απόστολο Λύτρα, ο 31χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες.

«Περιμένουμε να πάρουμε τα DVD που υπάρχουν στη δικογραφία και από εκεί και πέρα θα γίνουν και οι αναλύσεις. Σύμφωνα με όσα έχω δει και εγώ μέχρι στιγμής μιλάμε για κάποιες ενδείξεις που τον συνδέουν με τον τόπο του εγκλήματος και όχι αποδείξεις», σημείωσε και πρόσθεσε πως δεν υπάρχουν αποτυπώματα και DNA που να τον συνδέουν.

Την ίδια στιγμή, η σύζυγος του άτυχου επιχειρηματία Βικτώρια Καρύδα σε τηλεφωνική της δήλωση στο STAR έκανε σαφές πως είναι δύσκολο για εκείνη και τα παιδιά της να ξεπεράσουν το τραγικό γεγονός.

«Τι δήλωση να κάνω; Τα σκουπίδια δεν πρέπει να υπάρχουν στην Γη γενικά. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σκουπίδια. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Πιστεύω ότι νομικά θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει» ανέφερε το μοντέλο.

Eνώ λίγο μετά συνέχισε ξεσπώντας σε κλάματα: «Τα παιδιά συνέχεια τον αναζητάνε. Πώς να προχωρήσω; Είναι εύκολο νομίζετε να προχωρήσεις; Σκεφτείτε λογικά, τι νομίζετε, εγώ κάθε μέρα βλέπω μπροστά μου τον άνδρα μου, τα παιδιά αναζητάνε τον μπαμπά τους κάθε δέκα λεπτά».

Δείτε το βίντεο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι

Μεταγραφή – έκπληξη στην ΕΡΤ: Ποιος παρουσιαστής επιστρέφει στο κανάλι