ΕΘΝΙΚΑ

Τι κάνει ο Γιλμάζ στην Αμερική;

Τι κάνει ο Γιλμάζ στην Αμερική;

Του Κώστα Τζεβελέκου

Ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας, αφού αναστάτωσε με τις πρόσφατες δηλώσεις του την κυβέρνηση Ερντογάν και δημιούργησε ανησυχία στην Αθήνα, αναχώρησε από την Τουρκία και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb, o πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας έχει επαφές με πλούσιους Τούρκους επιχειρηματίες προκειμένου να τους πείσει να τον στηρίξουν οικονομικά.

Στόχος του κ. Γιλμάζ είναι η δυναμική επανεμφάνισή του στην πολιτική σκηνή (άλλωστε είναι το αγαπημένο παιδί των στρατηγών), ώστε με τις νέες πολιτικές αλλαγές που δρομολογούνται στην γειτονική χώρα, να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο.

Ο κ. Γιλμάζ στην Αμερική εκτός από την οικονομική στήριξη, θα έχει συναντήσεις με πολιτικούς παράγοντες και ανθρώπους του αμερικανικού και εβραϊκού Λόμπι.

Το κεντρικό σύνθημα της νέας πολιτικής του καμπάνιας είναι: «Η Τουρκία θα πρέπει να έχει ευρωπαϊκή προοπτική, ώστε να μην απομονωθεί στην νεοθωμανική τακτική του κ. Ερντογάν που τελικά οδηγεί στην απομόνωση της χώρας».

Με τις επαφές του προσπαθεί να αλλάξει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στο αμερικανικό κογκρέσο και το εβραϊκό λόμπι.

Δίνοντας υποσχέσεις προς όλους.

Γι’ αυτό ζητά και τη στήριξή τους.

Διαβάστε επίσης:

«Είδα Τούρκους να καίνε τη Χίο!»

Στη «σέντρα» ο Γιλμάζ από τους Τούρκους

Τα γυρίζει ο Γιλμάζ για τους εμπρησμούς στα δάση!

Η Μιλιέτ αποκαλύπτει τουρκική επίθεση σε στρατόπεδο της Λαμίας

Όλo το δημοσίευμα με τις δηλώσεις Γιλμάζ για τα δάση!

Οι φωτιές Τσιλέρ στα νησιά και το τσιγάρο Γιλμάζ στον Παρθενώνα