Η συνταγή της ημέρας: Μανιταρόπιτα
#tsoulotip: Προσοχή μεγάλη με τη γέμιση πρέπει να κρυώσει πολύ καλά. Η επάλειψη με το αυγό είναι προαιρετική και το κάνουμε καθαρά για να πάρει πιο ωραίο χρώμα η πίτα μας.
ΥΛΙΚΑ:
1 Πακέτο φύλλο σφολιάτας
2 Κρεμμύδια μέτρια
350 γρ. Λευκά μανιτάρια κομμένα σε κάθετες φέτες πάχους 4-5 χιλ.
1 Πράσο ψιλοκομμένo
150 γρ. Γραβιέρα τριμμένη
150 γρ. Τυρί ρεγκάτο τριμμένο
4 Κλωνάρια θυμάρι μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
1 Κρόκος αυγού
7 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Σουσάμι για το πασπάλισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com