ΚΑΙΡΟΣ

Δείτε LIVE πού χιονίζει ΤΩΡΑ σε όλη τη χώρα

Δείτε LIVE πού χιονίζει ΤΩΡΑ σε όλη τη χώρα
Intime News

Κατακόρυφη ήταν η πτώση της θερμοκρασίας στη Βόρεια Ελλάδα κατά το τελευταίο εικοσιτετράωρο, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Μεγάλες διαφορές μεταξύ της μέγιστης θερμοκρασίας της Τρίτης και της Τετάρτης καταγράφηκαν σε διάφορες πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης. Πιο χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Φλώρινας, όπου η θερμοκρασία έπεσε 18 βαθμούς.

Οι μεγαλύτερες πτώσεις μέσα στο τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν στη Δυτική Μακεδονία (υποχώρηση της θερμοκρασίας κατά 16 βαθμούς στην κοζάνη και στην Πτολεμαΐδα), ενώ στο σύνολο σχεδόν της βόρειας Ελλάδας η πτώση ξεπέρασε τους δέκα βαθμούς (πτώση 15 βαθμούς στην Ορεστιάδα, 13 βαθμούς στο Κιλκιίς, στη Δράμα, στις Σέρρες και στο Επταπύργιο Θεσσαλονίκης, 12 βαθμούς στην Καστοριά και 11 στην Καβάλα).

Την Πέμπτη (06/02), σύμφωνα με το meteo, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν αρχικά στα ορεινά και ημιορεινά της Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, της Εύβοιας και των Βορείων Κυκλάδων, ενώ σταδιακά και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου των παραπάνω περιοχών.

Δείτε ΕΔΩ live εικόνα από την Πάρνηθα

Χιονοπτώσεις επίσης αναμένονται και στα ορεινά της Κρήτης από το μεσημέρι. Βροχές θα σημειωθούν στις υπόλοιπες περιοχές του Κεντρικού και Νοτίου Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ σποραδικές καταιγίδες αναμένονται έως το πρωί κατά κύριο λόγο στο Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Δείτε ΕΔΩ εικόνα από όλη την Ελλάδα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ξάνθη: Η παραγγελία άφησε άφωνο τον ντελιβερά - Δείτε τι του ζήτησαν (pics)

Αεροπλάνο κόπηκε στα δύο σε αεροδρόμιο στην Κωνσταντινούπολη - Εικόνες ΣΟΚ