ΚΑΙΡΟΣ

Κακοκαιρία Λέανδρος: Χαμηλές θερμοκρασίες και παγετός - Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες

Κακοκαιρία Λέανδρος: Χαμηλές θερμοκρασίες και παγετός - Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες
Intime News

Καιρός: Χιονοπτώσεις αναμένονται από τη δεύτερη φάση της κακοκαιρίας Λέανδρος σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Οι χιονοπτώσεις θα ξεκινήσουν από το βράδυ της Παρασκευής 15/1 στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας και έως το πρωί του Σαββάτου 16/1 θα επεκταθούν σε όλα τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, στη Βορειοανατολική Πελοπόννησο καθώς και ορεινά της υπόλοιπης χώρας. Βροχοπτώσεις αναμένονται στην υπόλοιπη περιοχές της χώρας.

Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σταδιακά από το βράδυ του Σαββάτου 16/1 και από το πρωί της Κυριακής 17/1 θα περιοριστούν κατά κύριο λόγο στο Αιγαίο.

Στους χάρτες που ακολουθούν παρουσιάζεται ο ολικός υετός (βροχή/χιόνι) που αναμένεται από τις πρώτες ώρες έως το μεσημέρι του Σαββάτου 16/1. Με πράσινες αποχρώσεις παρουσιάζεται το ύψος της βροχόπτωσης και με μωβ αποχρώσεις παρουσιάζεται η ένταση της χιονόπτωσης.

Παράλληλα, η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά. Το βράδυ της Παρασκευής 15/1 προς Σάββατο 16/1 θα σημειωθεί παγετός σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας καθώς στα ορεινά ηπειρωτικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Τα πρώτα λόγια της 17χρονης μετά τον εντοπισμό της