ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Προειδοποίηση Αρναούτογλου! Έρχεται κακοκαιρία και πτώση θερμοκρασίας (vid)

Καιρός: Προειδοποίηση Αρναούτογλου! Έρχεται κακοκαιρία και πτώση θερμοκρασίας (vid)

Καιρός: Τα πρωτοβρόχια είναι εδώ! Κατεβάστε ζακέτες και μακρυμάνικα μπλουζάκια – Ο καιρός χαλάει τα επόμενα 24ωρα, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Καλοκαιράκι, αντίο! Αυτό θα μπορούσαμε να πούμε από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με τον καιρό να μας θυμίζει ότι το Φθινόπωρο κατέφθασε και μαζί του οι πρώτες βροχές.

Η αλήθεια είναι πως ο τόπος έχει ανάγκη το νεράκι, μιας και το καλοκαίρι στιγματίστηκε από την πολύμηνη λειψυδρία. Οι μετεωρολόγοι λοιπόν προβλέπουν ότι επιτέλους οι πολυπόθητες βροχές θα έρθουν στη χώρα μας, ενώ παράλληλα ο υδράργυρος θα καταγράψει σημαντική πτώση μετά από πολύ καιρό.

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, κ. Σάκης Αρναούτογλου δίνει τις λεπτομέρειες για την επερχόμενη κακοκαιρία που την Κυριακή, ειδικά, θα προκαλέσει φαινόμενα βροχών και καταιγίδων σε πολλές περιοχές της χώρας.

Όσο για τον υδράργυρο, αναμένεται να πέσει αισθητά, με τον Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί πως από τη Δευτέρα θα χρειαζόμαστε… φούτερ ακόμα και στις μεγάλες πόλεις και κάτι αρκετά πιο ζεστό στα ορεινά τμήματα της χώρας.

Δείτε το βίντεο με την πρόγνωση καιρού του Σάκη Αρναούτογλου:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μίκης Θεοδωράκης: Συγκινεί το μήνυμα του Διονύση Σαββόπουλου - «Έφυγε ο τελευταίος των μεγάλων»

Μίκης Θεοδωράκης: Ο άνθρωπος που μελοποίησε όλη την Ελλάδα

Όταν οι Beatles τραγούδησαν Μίκη Θεοδωράκη