ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός - Κλέαρχος Μαρουσάκης: Πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά

Καιρός - Κλέαρχος Μαρουσάκης: Πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά
Πώς θα είναι ο καιρός τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά - Η πρώτη εκτίμηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη.
Eurokinissi/Φωτογραφία αρχείου

Όπως ανέφερε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, ο καιρός αναμένεται να είναι ήπιος, χωρίς ακραία φαινόμενα τα Χριστούγεννα αλλά θα αλλάξει την Πρωτοχρονιά. 

Μια πρώτη πρόβλεψη του καιρού για τα Χριστούγεννα έκανε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης. Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος του OPEN, ο καιρός αναμένεται να είναι ήπιος, χωρίς ακραία φαινόμενα. «Την Πρωτοχρονιά ίσως είναι πιο ψυχρά τα πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η εβδομάδα αυτή φαίνεται ότι θα κυλήσει ήπια στο σύνολο της χώρας, με καλές για την εποχή θερμοκρασίες και βροχοπτώσεις σε δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι καλός με ήλιο και τοπικές συννεφιές. Οι άνεμοι 4-5 μποφόρ και ο υδράργυρος στους 17 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη ενδεχόμενο πρόσκαιρων βροχών, αν και τα υπάρχουν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι μέτριας έντασης και το θερμόμετρο στους 13 βαθμούς στο κέντρο της πόλης.

Για την Τρίτη, με βάση την πρόγνωση του καιρού, η αστάθεια παραμένει στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά, το ίδιο και την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη θα επηρεαστεί η δυτική, κεντρική και νότια χώρα. Παρασκευή και Σάββατο ο καιρός θα είναι βελτιωμένος και την Κυριακή θα χαλάσει ξανά.

Σχετικές ειδήσεις

Καιρός: Με συννεφιά και βροχές η Δευτέρα - Η πρόγνωση μέχρι το Σάββατο

Με καταιγίδες ξεκινά η εβδομάδα – Πού θα χτυπήσει η νέα κακοκαιρία

Μερομήνια: Με τι καιρό θα κάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά