ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Τοπικά μπουρίνια και πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

Καιρός: Τοπικά μπουρίνια και πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

Πρόσκαιρες μπόρες στα ανατολικά ηπειρωτικά και μεμονωμένες καταιγίδες στην Πελοπόννησο, θα αποτελέσουν τις «παραφωνίες» του γενικά αίθριου καιρού που προβλέπει για αύριο Σάββατο 11 Ιουλίου, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Γενικά αίθριος θα είναι αύριο Σάββατο ο καιρός στην Ελλάδα, με πρόσκαιρες μπόρες στα ανατολικά ηπειρωτικά και μεμονωμένες καταιγίδες στην Πελοπόννησο το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι 6-7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Στην Αττική, αίθριος θα είναι ο καιρός εκτός από τα βόρεια του νομού όπου αναμένονται τοπικές νεφώσεις και πιθανά μπόρες, με βαθμιαία βελτίωση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4-5 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, το θερμόμετρο θα δείξει από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, η ΕΜΥ προβλέπει λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και βαθμιαία γενικά αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι στην κεντρική Μακεδονία.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σχετικές ειδήσεις