ΚΑΙΡΟΣ

Πολυτεχνείο: Με τι καιρό θα κορυφωθούν αύριο Πέμπτη οι εκδηλώσεις

Πολυτεχνείο: Με τι καιρό θα κορυφωθούν αύριο Πέμπτη οι εκδηλώσεις

Συννεφιά, βροχές αλλά και περιορισμένη ορατότητα το πρωί, συνθέτουν το σκηνικό του καιρού με το οποίο θα εορταστεί η 43η επέτειος του Πολυτεχνείου.

Άνοδο της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές της προβλέπει για αύριο Πέμπτη (17/11) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, που παράλληλα κάνει λόγο για τοπικές νεφώσεις στην ανατολική και νότια χώρα που θα πιθανότητατα θα φέρουν σποραδικές βροχές στα νοτιοδυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, τοπικά 6 μποφόρ ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 05 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Ο καιρός γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι ασθενείς μεταβλητοί. Η θερμοκρασία από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νότια με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας και βαθμιαία βελτίωση. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών παροδικών βροχών. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα και από τα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά και νότια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Την Παρασκευή (18/11) στα δυτικά και νότια, θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις και τις τελευταίες εξελίξεις για το Πολυτεχνείο

Σχετικές ειδήσεις