ΚΑΙΡΟΣ

Άνοιξαν οι ουρανοί: Σε αυτές τις περιοχές έριξε την Τρίτη την περισσότερη βροχή (pics)

Άνοιξαν οι ουρανοί: Σε αυτές τις περιοχές έριξε την Τρίτη την περισσότερη βροχή (pics)
EUROKINISSI

Μεγάλα ύψη βροχόπτωσης κατέγραψε το δίκτυο των μετεωρολογικών σταθμών της υπηρεσίας meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου μέχρι το βράδυ της Τρίτης 29/01.

Τα μεγαλύτερα ύψη παρατηρήθηκαν στα Θεοδωριανά Άρτας με 94 χιλιοστά, στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας με 86 χιλιοστά, στην Ωλένη Ηλείας με 83 χιλιοστά και στην Πηνεία Ηλείας με 74 χιλιοστά.

Σύμφωνα με το meteo.gr, διαδοχικά κύματα βροχοπτώσεων περιμένουμε να επηρεάσουν αρκετές περιοχές της χώρας έως και την Πέμπτη (31/1).

Τονίζεται ότι αν και η ένταση των φαινομένων κατά κανόνα δε θα είναι ιδιαίτερα μεγάλη, αναμένεται να πέσουν αθροιστικά σημαντικές ποσότητες βροχής κυρίως στη δυτική και βορειοανατολική χώρα, όπου σε συνδυασμό με το κορεσμένο σε νερό έδαφος ευνοείται η πρόκληση πλημμυρικών επεισοδίων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Δείτε στο χάρτη που ακολουθεί, τα αθροιστικά ύψη βροχόπτωσης έως και το βράδυ της Πέμπτης 31/01, σύμφωνα με το προγνωστικά μοντέλο BOLAM.

Δείτε στη gallery, τα 8 μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης όπως αυτά καταγράφηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου/meteo.gr μέχρι το βράδυ της Τρίτης.

Σχετικές ειδήσεις