Καιρός: Στο έλεος της κακοκαιρίας η χώρα - Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες (pics+vid)

Newsbomb

Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες
EUROKINISSI

Καιρός: Μετά την καλοκαιρία του Σαββατοκύριακου, ο καιρός αποφάσισε να κάνει τα δικά του. Από τη Δευτέρα σημειώνονται ισχυρές καταιγίδες σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ και ο νομός της Αττικής βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στο «μάτι» της κακοκαιρίας.

Ισχυρή χαλαζόπτωση «χτύπησε» το μεσημέρι της Τρίτης (18/06) το Χαλάνδρι, το Νέο Ψυχικό, του Παπάγου, τον Χολαργό ακόμα και το Κολωνάκι, ενώ ισχυρή βροχόπτωση έπληξε το κέντρο της Αθήνας.

Ο καιρός παρουσιάζει τρομερή αστάθεια στην Αττική με πυρήνες καταιγίδων να αναπτύσσονται ταχύτατα στα ενδότερα του λεκανοπεδίου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

Σημειώνεται πως η Τρίτη (18/06) είναι η δέκατη κατά σειρά βροχερή μέρα, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους εξαιτίας της κακοκαιρίας, με τα περισσότερα προβλήματα να έχουν παρουσιαστεί στις λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία

Καταγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν κυρίως από το μεσημέρι της Τρίτης (18/06) και μετά, σε πολλά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας (κεντρικά, ανατολικά και βόρεια) και κατά τόπους στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Τα φαινόμενα, που σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται και πάλι και από χαλαζοπτώσεις (ενδεχομένως τοπικά με χαλάζι μέτριου μεγέθους), τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στη Βόρεια Ελλάδα, όπου όμως θα διατηρήσουν τον έντονο χαρακτήρα τους.

Στις περιοχές όπου θα εκδηλωθούν καταιγίδες, περιλαμβάνεται ο Νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας (κυρίως τα νότια τμήματα), όπου μάλιστα τα φαινόμενα δεν αποκλείεται πρόσκαιρα να είναι έντονα.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved