Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
Σάββατο, 20 Απριλίου
12
4bf
Ταχ. Ανέμου
75%
Υγρασία
06:42
Ανατολή
20:05
Δύση
ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός - Προειδοποίηση Μαρουσάκη: Φθινόπωρο και χειμώνας χωρίζουν την Ελλάδα στα δύο

Newsbomb

Με καλό καιρό ξεκινάει η εβδομάδα σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη με υψηλές θερμοκρασίες κοντά στους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου

Καθώς όμως θα πηγαίνουμε προς το μεσημέρι-απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες αραιές κατά τόπους πιο πυκνές συννεφιές προς τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και μέσα στη νύχτα δεν αποκλείεται αυτές οι συννεφιές να δώσουν και λίγες τοπικές βροχοπτώσεις.

Σύμφωνα όμως με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη αυτό το σχεδόν καλοκαιρινό σκηνικό δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα, καθώς νεφικά συστήματα από την περιοχή της Ιταλίας θα προσεγγίσουν τη χώρα μας. Έτσι, από αύριο Τρίτη θα αρχίσει μια μεταβολή του καιρού και από Τετάρτη θα έχουμε βροχές, βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας.

Μάλιστα, το σκηνικό αυτό όπως υπογραμμίζει ο μετεωρολόγος δεν θα είναι ενιαίο σε όλες τις περιοχές μιας και η χώρα μας θα χωριστεί σε δύο τμήματα. Συγκεκριμένα από την οροσειρά της Πίνδου και πιο ανατολικά και βόρεια θα έχουμε βοριάδες και ψύχρα και στα δυτικά βροχοπτώσεις. «Φθινόπωρο στα δυτικά, χειμώνας στα ανατολικά και βόρεια» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρουσάκης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές στη Γερμανία: Νίκη του SPD με διαφορά 1,6% από το CDU με καταμετρημένο το 100% των ψήφων

Συγκλονίζει η Αριάδνη Γερασιμίδου: «Έχω καρκίνο, δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ» (video)

Βασίλης Λεβέντης: Σταθερά κρίσιμη η κατάστασή του – Γιατί δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό