ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε τον Πακιστανό να ποζάρει στη Χρυσή Ακτή!

Δείτε τον Πακιστανό να ποζάρει στη Χρυσή Ακτή!

Δείτε τον 21χρονο (ή 19χρονο, σύμφωνα με την τελευταία δήλωση του) Πακιστανό να ποζάρει στην παραλία της Χρυσής Ακτής, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, λίγο πριν κακοποιήσει βάναυσα την 15χρονη Μυρτώ.

Μια αποκάλυψη που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «το Εθνος της Κυριακής».

Θυμίζουμε ότι η άτυχη κοπέλα νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ το πιο ανατριχιαστικό της όλης υπόθεσης είναι ότι οι φωτογραφίες έχουν τραβηκτεί μόλις λίγες μέρες πριν και μάλιστα ακριβώς στο ίδιο σημείο, που έμελλε να βρεθεί η 15χρονη Μυρτώ αιμόφυρτη στα βράχια από τα χέρια του...

Το χρονικό της υπόθεσης

Η ανήλικη, μαζί με τη μητέρα της και την μεγαλύτερη αδελφή της, παραθέριζαν στην Πάρο. Το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιουλίου, βρέθηκαν στην παραλία, όπως κάθε απόγευμα. Λίγο μετά τις 18.00, η 15χρονη, με το κινητό της στο χέρι, έφυγε λέγοντας ότι θα πάει μια βόλτα.

Λίγο αργότερα και με την ανήλικη να μην εμφανίζεται, η μητέρα της με τη βοήθεια του ναυαγοσώστη αναζητούσαν στον κλειστό κόλπο της παραλίας. Λίγα λεπτά μετά, εντοπίστηκε η15χρονη αναίσθητη βουτηγμένη στο αίμα από την ίδια της τη μητέρα.

Το κορίτσι αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Yγείας της Πάρου, και με Super Puma μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αττικόν. Την ίδια ημέρα, υποβάλλεται σε λεπτή χειρουργική επέμβαση, στο κεφάλι, ενώ με αίτημα του πατέρα, υποβάλλεται σε εξετάσεις, και γίνεται λήψη DNA, όπου διαπιστώνεται η παρουσία «άγνωστου» άνδρα, στο χώρο που βρέθηκε η βαρύτατα τραυματισμένη η Μυρτώ.

Με εισαγγελική παραγγελία άρσης απορρήτου, οι Αστυνομικοί πήραν τις κλήσεις και τις κινήσεις του κινητού τηλεφώνου της 15χρονης, από τις οποίες δεν προέκυψε κάτι. Από τη στιγμή της επίθεσης και μετά, το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο, ενώ η συσκευή δεν εντοπίσθηκε.

Οι έρευνες των Αρχών οδήγησαν στη σύλληψη του 21χρονου Πακιστανού (ή 19χρονου) από Αστυνομικούς του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, της Ασφάλειας Αττικής.

Εδώ και μερικές μέρες, ο Πακιστανός βρίσκεται στις φυλακές Αυλώνα, όπου εισπράττει την απόρριψη ακόμα και των ομοεθνών του συγκρατουμένων.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το facebook του «Δράκου» της Πάρου!

ΣΟΚ: Βίασε την 15χρονη ενώ ήταν ετοιμοθάνατη

Ομολογία ΣΟΚ! «Τη χτύπαγα στα βράχια επειδή αντιστεκόταν»

Συνελήφθη ο Πακιστανός για την επίθεση στη 15χρονη

Βασικός ύποπτος 20χρονος για την επίθεση της 15χρονης στην Πάρο

Το θρίλερ με την 15χρονη στην Πάρο συνεχίζεται...