ΕΛΛΑΔΑ

Παπαδιά: «Δεν άντεχα άλλο. Ο ιερέας με χτυπούσε»

Παπαδιά: «Δεν άντεχα άλλο. Ο ιερέας με χτυπούσε»

Σοκ προκαλούν οι απανωτές αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την παπαδιά, η οποία μαζί με τον εραστή της δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον ιερέα σύζυγός της.

Τόσο η ίδια, όσο και ο εραστής της βρέθηκαν σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα. Σε βάρος της 43χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για άμεση συνέργεια.

Η παπαδιά κατά τη διάρκεια της απολογίας της υποστήριξε ότι είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, ο ιερέας την χτυπούσε, γεγονός που γνώριζαν και οι γείτονες. Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως θύματα της άσχημης συμπεριφοράς του έπεσαν και τα τρία παιδιά τους.

«Είχε και άλλους συντρόφους»

Η εξωσυζυγική της σχέση με τον 41χρονο άνδρα φαίνεται πως δεν ήταν η πρώτη. Δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για άλλες σχέσεις που διατηρούσε στο παρελθόν. Μάλιστα, κάποιοι από αυτές ήταν γνωστοί του ιερέα.

Ποιος ήταν ο ιερέας;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» ο 51χρονος ιερέας γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και πέρασε δύσκολα χρόνια. Πριν από περίπου δέκα μετακόμισε στα Πυρά Φωκίδας.

Λειτουργούσε σε τρεις εκκλησίες της περιοχής με μοναδικό σκοπό να τραβήξει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στον οίκο του Θεού.

Διαβάστε επίσης: Έντονες αποδοκιμασίες στην παπαδιά και τον εραστή της

Ηλεία: Τα τέσσερα λάθη που οδήγησαν στη σύλληψη της παπαδιάς

Αδερφή ιερέα: Να σαπίσει στη φυλακή η σατανογυναίκα