ΕΛΛΑΔΑ

Άδεια τα φαρμακεία της Κρήτης- Τραγικές ελλείψεις και απόγνωση ασθενών

Άδεια τα φαρμακεία της Κρήτης- Τραγικές ελλείψεις και απόγνωση ασθενών

Τρομακτικές ελλείψεις στα φαρμακεία της Κρήτης οδηγούν σε νευρική κρίση χιλιάδες ασθενείς, που ζουν καθημερινά με την αγωνία και τον τρόμο για το αν θα βρουν το απαραίτητο σκεύασμα για τη θεραπεία τους.

Βαριά πάσχοντες και χρόνια ασθενείς, αντικρίζουν άδεια ράφια, καθώς το αλαλούμ που προκάλεσε το νέο δελτίο τιμών, έχει προκαλέσει τρομακτικές επιπτώσεις στην αγορά φαρμάκων.

Δυστυχώς δεν έχουμε φάρμακα για να δώσουμε στους ασθενείς τονίζει στο prismanews.gr η αντιπρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Ηρακλείου Κάλια Σκουλά και ξεκαθαρίζει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην αγορά είναι τεράστιο. Θα πρέπει να βρεθεί οπωσδήποτε λύση με τις εταιρίες διότι δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους ασθενείς.

Φάρμακα όπως κορτιζονούχα, αντικαταθλιπτικά, αντιπαρκινσονικά, αντικαρκινικά, ινσουλίνες, καρδιολογικά και αντιθυρεοειδικά δεν υπάρχουν σε επάρκεια στα ράφια των φαρμακείων.

Ο φαρμακευτικός κόσμος παρακολουθεί έκπληκτος τις κινήσεις των αρμοδίων, οι οποίες οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση της φαρμακευτικής περίθαλψης των Ελλήνων πολιτών.

Διαβάστε επίσης:

ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΕΛΟΣ!