ΕΛΛΑΔΑ

Τα τηλέφωνα «έδωσαν» τους πέντε που μίλησαν με τον Ρουπακιά

Τα τηλέφωνα «έδωσαν» τους πέντε που μίλησαν με τον Ρουπακιά

Πρόσωπο-κλειδί από τους κόλπους της Χρυσής Αυγής καταθέτει στη Δικαιοσύνη και αποκαλύπτει όσα είδε και βίωσε στους κόλπους της οργάνωσης.

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες ώρες στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Ήδη έχουν ταυτοποιηθεί πέντε πρόσωπα με τα οποία επικοινώνησε ο Γιώργος Ρουπακιάς λίγο πριν δολοφονήσει τον Παύλο Φύσσα.

Τα πρόσωπα που ταυτοποιήθηκαν μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κινητού του Χρυσαυγίτη δολοφόνου αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν στον ανακριτή που ερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκύπτουν επιβαρυντικά στοιχεία κατά πέντε προσώπων, για τα οποία προκύπτουν ενδείξεις ότι μετείχαν στην οργάνωση της επίθεσης που οδήγησε στη στυγερή δολοφονία.

Παράλληλα, πληροφορίες θέλουν τον εισαγγελέα τις επόμενες ημέρες να δίνει εντολή για νέο κύκλο άρσης τηλεφωνικού απορρήτου.

«Βαθύ λαρύγγι» καίει τη Χρυσή Αυγή

Στο μεταξύ πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής φέρεται να έχει δεχθεί να καταθέσει στον αντεισαγγελέα.

Πρόκειται για πρόσωπο-κλειδί από τους κόλπους της Χρυσής Αυγής που εμφανίζεται πρόθυμο να καταθέσει και να αποκαλύψει λεπτομερώς τα όσα ο ίδιος είδε και βίωσε στους κόλπους της νεοναζιστικής οργάνωσης.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο πρόσωπο εμφανίζεται διατεθειμένο να αποκαλύψει τους ηθικούς αυτουργούς περιστατικών στα οποία πρωτοστάτησε η Χρυσή Αυγή αλλά και λεπτομέρειες για τους εντολείς της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Διαβάστε επίσης:

Κλαίνε τώρα οι αβανταδόροι της ακροδεξιάς…

Σύλληψη αστυνομικού για τα όπλα στα γραφεία της ΧΑ στο Αγρίνιο

Στις φυλακές Μαλανδρίνου σήμερα ο Ρουπακιάς

Ο γραμματέας τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής με ναζιστικό πιστόλι