ΕΛΛΑΔΑ

«Τρομοκρατία» της ασφάλειας καταγγέλλουν οι καθαρίστριες!

«Τρομοκρατία» της ασφάλειας καταγγέλλουν οι καθαρίστριες!

Σε σοβαρότατες καταγγελίες για... τρομοκρατικό «χτύπημα» της ασφάλειας, κάνουν λόγο σε ανακοίνωσή τους οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών.

Συνεχίζοντας τον αγώνα τους για την επαναπρόσληψή τους, οι καθαρίστριες αναφέρουν συγκεκριμένα περιστατικά, προσαγωγών ενός φωτορεπόρτερ που καλύπτει τις κινητοποιήσεις τους και ενός πολίτη που συμπαραστεκόταν σε αυτές, αλλά και συνεχή παρουσία «περίεργων τύπων με πολιτικά» στις συγκεντρώσεις τους, για... διακριτική παρακολούθηση.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση - καταγγελία του Συντονιστικού των Καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών

ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΩΝ ΜΑΤ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !

«Μετά τους ξυλοδαρμούς, τους τραυματισμούς και τις χυδαίες επιθέσεις που δεχθήκαμε τις προηγούμενες ημέρες, η Κυβέρνηση επιλέγει να χρησιμοποιήσει «παλαιές και δοκιμασμένες» μεθόδους για να μας τρομοκρατήσει.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ

1. Την προσαγωγή φωτορεπόρτερ και πολίτη που καλύπτουν διαρκώς την κινητοποίησή μας, στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, για αδιευκρίνιστους (!) λόγους.

2. Την προσαγωγή πολίτη που συμπαραστεκόταν στην κινητοποίησή μας, στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας. Τον κατέβασαν από το ταξί (το οποίο ακινητοποίησε αστυνομικό όχημα και αστυνομικοί της ΔΕΛΤΑ) και τον μετέφεραν στο τμήμα, επειδή …..έμοιαζε με ύποπτο ληστείας!

3. Την συνεχή παρουσία «περίεργων τύπων με πολιτικά», οι οποίοι παρακολουθούν «διακριτικά» εμάς, αλλά και πολίτες που μας συμπαραστέκονται, όταν απομακρύνονται από τον χώρο της κινητοποίησης.

Καλούμε τον Υπουργό Προστασίας (!) του πολίτη κ. Κικίλια και Οικονομικών κ. Χαρδούβελη, να μην κρύβονται πισω απο άλλους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους για ότι συμβεί.

Καλούμε κάθε πολίτη και κοινωνικό φορέα να καταδικάσει τέτοιες τακτικές που σήμερα αφορούν εμάς, αύριο όμως τον κάθε ένα».

ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ