ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφονία 24χρονης blogger: «Τη σκότωσα γιατί με πρόσβαλε»

Δολοφονία 24χρονης blogger: «Τη σκότωσα γιατί με πρόσβαλε»

Ο 33χρονος πρώην της, Maxim Gareyev είναι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δολοφόνος της Ρωσίδας beauty blogger που βρέθηκε νεκρή σε μια βαλίτσα το περασμένο Σάββατο (27/07/19).

 

Ο 33χρονος IT specialist στο επάγγελμα, φέρεται να ομολόγησε στις αστυνομικές Αρχές ότι σκότωσε την πρώην ερωμένη του τυφλωμένος από την ζήλια αλλά και προσβεβλημένος γιατί η 24χρονη καλλονή «είχε αμφισβητήσει τις σεξουαλικές του επιδόσεις». «Την μαχαίρωσα τουλάχιστον πέντε φορές γύρω από το λαιμό και το στήθος της», ομολόγησε ο Ρώσος πρώην αγαπημένος της Ekaterina K.

Η ρωσικές Αρχές δεν έχουν αποκαλύψει την ταυτότητα του δράστη, παρά μόνο ότι είναι γεννηθείς το 1986. Ωστόσο ανακοίνωσε ότι κατά την ανάκριση, ο δράστης παραδέχθηκε ότι σκότωσε την Καραγκλάνοβα και ισχυρίσθηκε ότι την σκότωσε επειδή τον πρόσβαλε.

Το άγριο έγκλημα έχει συγκλονίσει τη Μόσχα καθώς η νεαρή γυναίκα ήταν ιδιαίτερα γνωστή αφού εργαζόταν ως δερματολόγος και σύμβουλος σε θέματα σεξουαλικής υγείας και στο Instagram είχε περισσότερους από 80.000 followers.

Η 24χρονη καλλονή είχε συμμετάσχει και σε διαγωνισμό ομορφιάς στη Μόσχα και εδώ και λίγο καιρό είχε πολύ έντονη δραστηριότητα στα social media. Σύμφωνα μάλιστα με τους θαυμαστές της έμοιαζε πολύ στην Όντρεϊ Χέπμπορν.

Μετά από ένα ταξίδι στην Κέρκυρα οι γονείς ανησύχησαν και ειδοποίησαν τις Αρχές καθώς η Ekaterina K. δεν απαντούσες στις κλήσεις τους.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου έμενε άνοιξε την πόρτα μετά από παράκληση της οικογένειας και αποκαλύφθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα. Η νεαρή ήταν γυμνή μέσα σε μια βαλίτσα. Μάλιστα ο δράστης είχε κόψει τον λαιμό της.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες του 33χρονου:

O 33χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

Ο πατέρας του 33χρονου, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο «360», δήλωσε ότι ο γιός του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ο Fanit Gareyev, δήλωσε ότι ο γιός του Maxim -αποκαλύπτοντας έτσι το όνομα του το οποίο δεν είχε ανακοινώσει αρχικά η αστυνομία- διαρκώς έκανε πλαστικές εγχειρήσεις, είχε ανισόρροπη και επιθετική συμπεριφορά. Εκτός των άλλων, είπε ο πατέρας του ζητούσε από τους συγγενείς τους χρήματα, τα οποία ξόδευε σε γυναίκες. Εξαιτίας αυτής του της συμπεριφοράς, αναγκάστηκε να έχει ελάχιστες σχέσεις με τον γιό του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλη απάτη στο WhatsApp – Προσοχή αν δείτε αυτά τα μηνύματα

Σχετικές ειδήσεις