ΚΟΣΜΟΣ

Ασύλληπτη τραγωδία: Σκοτώθηκαν μία μέρα πριν από το γάμο τους (vid)

Ασύλληπτη τραγωδία: Σκοτώθηκαν μία μέρα πριν από το γάμο τους (vid)
pixabay

Τραγική κατάληξη είχε ένα ζευγάρι στη Βραζιλία μία μέρα πριν από το γάμο τους.

Η Vitória Gonçalves, 21 ετών, και ο Marley Rego, 34 ετών, ετοιμαζόντουσαν να παντρευτούν και αποφάσισαν να γιορτάσουν το γεγονός κάνοντας ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο στη Βραζιλία, μία δραστηριότητα που συνήθιζε να κάνει το αγαπημένο ζευγάρι.

Οι δύο νέοι ανάρτησαν σε γνωστή εφαρμογή στιγμιότυπα από την ελεύθερη πτώση που πραγματοποιούσαν, θέλοντας να μοιραστούν την ευχάριστη στιγμή με τους φίλους τους. Αυτά ήταν όμως και τα τελευταία σημάδια ζωής που είχαν δώσει οι δύο νέοι.

Το ζευγάρι δεν εμφανίστηκε ποτέ την ημέρα του γάμου και οι φίλοι τους τότε που γνώριζαν πως το ζευγάρι είχαν κανονίσει να κάνουν ελεύθερη πτώση την προηγούμενη ημέρα, ειδοποίησαν τις Αρχές και ξεκίνησαν την έρευνα.

«Ο Marley ήταν πολύ έμπειρος και είχε ξανακάνει στο παρελθόν πολλές πτώσεις με την αρραβωνιαστικιά του», δήλωσε ο Andrei Costa. «Πριν ξεκινήσουν την πτώση μας έστειλαν βίντεο που χαιρετούσαν και χαμογελούσαν».

Οι σοροί των Vitória και Marley βρέθηκαν την ημέρα που θα παντρευόντουσαν σε ένα δάσος κοντά στον αυτοκινητόδρομου GO-309 στην περιοχή Pires do Rio της Βραζιλίας. Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, οι Αρχές υποθέτουν ότι ο ένας από τους δύο κρίκους ασφάλισης δεν είχε κλείσει καλά και πιθανότατα αυτό να προκάλεσε τη μοιραία πτώση του ζευγαριού χωρίς αλεξίπτωτο.

Το ζευγάρι είχε σχέση τέσσερα χρόνια και ο Marley Rego είχε μία μικρή κόρη από προηγούμενο γάμο.

Με πληροφορίες από mirror.co.uk και thesun.co.uk

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Μας τα χαλάει από σήμερα – Έρχεται Σαββατοκύριακο με βροχές και καταιγίδες

Σκόπια: Ξήλωσαν πινακίδες που λένε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι Έλληνας

Σχετικές ειδήσεις