ΚΟΣΜΟΣ

Κ. Μητσοτάκης: Ο Αντώνης Λιβάνης άφησε το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στην πολιτική ζωή της χώρας

Κ. Μητσοτάκης: Ο Αντώνης Λιβάνης άφησε το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στην πολιτική ζωή της χώρας
In Τime

«Ο Αντώνης Λιβάνης άφησε το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στην πολιτική ζωή της χώρας, εργαζόμενος επί δεκαετίες στο πλευρό ενός σημαντικού πολιτικού. Με συνέπεια, διακριτικότητα και αποτελεσματικότητα».

Αυτό ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα.

Ο Αντώνης Λιβάνης, ο στενότερος συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη (11/9/2019), σκορπώντας τη θλίψη στον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας, ενώ πολλοί ηταν οι πολιτικοί που εξέφρασαν τη λύπη τους για την απώλειά του.

Ο Αντώνης Λιβάνης ήταν Έλληνας επιχειρηματίας, εκδότης και πολιτικός. Ήταν δημιουργός του Εκδοτικού Οργανισμού Λιβάνη, μιας από τις μεγαλύτερες και πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στον κλάδο των εκδόσεων. Ως πολιτικός, υπήρξε ο μακροβιότερος και πιο έμπιστος συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου. Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού (1981-1989) και Υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ (1993-1996).

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr