Αυξήθηκαν οι νεκροί του ναυαγίου στην Κούβα
Τα θύματα του ναυαγίου στα ανοιχτά της Κούβας έφτασαν τα 45, σύμφωνα με ανακοίνωση της πρεσβείας της Αϊτής στην Αβάνα.
Αϊτινοί μετανάστες που προσπαθούσαν να φτάσουν στη Φλόριντα, επέβαιναν σε ένα πλοιάριο, που βυθίστηκε το περασμένο Σάββατο στα ανοιχτά των κουβανικών ακτών.
Τα 87 άτομα που σώθηκαν και περισυνελέγησαν από το κουβανικό λιμενικό, θα επαναπατριστούν αύριο με τη βοήθεια του υπουργείου Εξωτερικών της Κούβας και του Ερυθρού Σταυρού.
«Μεταξύ των διασωθέντων υπάρχουν δύο έφηβοι 15 και 16 ετών. Οι γονείς τους είχαν πληρώσει για να κάνουν αυτό το ταξίδι», είπε ο Αϊτινός διπλωμάτης, Ζαν Ζενεούς.
Σύμφωνα με τον Ζενεούς, είναι δύσκολο να διευκρινιστεί πόσα άτομα βρίσκονταν πάνω στο πλοιάριο. Εκτιμάται όμως ότι ξεπερνούσαν τα 160.
Σχόλια
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
10:30
∙
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Καλοκαιρινές εκπτώσεις στα Public: Η καλύτερη στιγμή για βουτιά στις έξυπνες αγορές
10:21
∙
WHAT THE FACT
Ιδιοκτήτης εστιατορίου βραβευμένου με αστέρια Michelin σέρβιρε μυρμήγκια σε επιδόρπια
09:54
∙
Η «ΓΑΤΑ» ΤΗΣ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
Μέτρα ΔΕΘ: Μείωση συντελεστή φορολόγησης στο 20% - Προς κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος
14:56
∙
WHAT THE FACT
Ένα γιγάντιο «φαράγγι» άνοιξε στον Ήλιο - Τι σημαίνει αυτό για τον πλανήτη μας
09:54
∙
Η «ΓΑΤΑ» ΤΗΣ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ