ΚΟΣΜΟΣ

Αρχηγός λιβυκού στόλου σε Ερντογάν: «Μην τολμήσεις! Θα σε στείλουμε στον πάτο της θάλασσας»

Αρχηγός λιβυκού στόλου σε Ερντογάν: «Μην τολμήσεις! Θα σε στείλουμε στον πάτο της θάλασσας»
Screenhot video

Ο αρχηγός στόλου της Λιβύης μίλησε στον ANT1 για τις διαταγές που έχει λάβει σε περίπτωση εμφάνισης τουρκικών πλοίων νότια της Κρήτης και έδωσε την απάντησή του στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα δήλωσε ότι θα στείλει τουρκικά στρατεύματα στη Λιβύη.

«Αυτά που λέει ο Ερντογάν είναι μόνο λόγια. Εμείς σε λίγες ημέρες θα μπούμε μέσα στην Τρίπολη. Και τα όνειρα των Τούρκων και τον Ερντογάν θα βυθιστούν στη θάλασσα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ναύαρχος Φάρατζ ελ Μαχντάουι.

Δείτε όλα όσα είπε στον ΑΝΤ1

Αρχηγός του λιβυκού στόλου: «Ο Ερντογάν είναι μαφιόζος, στηρίζει το ISIS»

«Η κατάληψη της Τρίπολης είναι ζήτημα ημερών», είχε δηλώσει ο αρχηγός του πολεμικού ναυτικού της Λιβύης, λίγες μέρες νωρίτερα.

Ο Φαράζ Αλ Μαχντάουι, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε λίγες ημέρες θα μπούμε μέσα στην Τρίπολη. Και όταν θα μπούμε μέσα στην Τρίπολη ο κ. Σαράζ θα φύγει από τη Λιβύη. Aυτή η συμφωνία δεν περνάει σε εμάς. Θα την πετάξουμε στην τουαλέτα».

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι το Λιβυκό πολεμικό ναυτικό έχει εντολή από τον Χάλιφα Χάφταρ να βυθίσει τα τουρκικά πλοία: «Εμείς έχουμε διαταγή από τον αρχηγό του Στρατού να βουλιάξουμε (τουρκικό πλοίο) δεν έχει άλλη λύση».

Αναφερόμενος στον Τούρκο πρόεδρο δήλωσε: «Ο Ερντογάν είναι μαφιόζος. Στηρίζει το ISIS. Δεν είναι καλός άνθρωπος. Στη Λιβύη στη Συρία σε όλο τον κόσμο».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Ήταν πολύ όμορφη, κάτι πάθαινα»! Φρικιαστικές αποκαλύψεις από τον πατέρα που βίαζε την κόρη του

Καιρός: Στροβιλίζεται πάνω από την Ελλάδα η «Διδώ» - Ποιες περιοχές κινδυνεύουν

Σχετικές ειδήσεις