ΚΟΣΜΟΣ

Μίκαελ Σουμάχερ: Τα τελευταία νέα για την υγεία του

Μίκαελ Σουμάχερ: Τα τελευταία νέα για την υγεία του

Τα τελευταία νέα για την υγεία του Γερμανού μύθου της Formula 1.

Σε μια ασυνήθιστη, για τα δεδομένα της, κίνηση προχώρησε η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα, στέλνοντας στους θαυμαστές του πολυπρωταθλητή της Φόρμουλα 1 ένα μήνυμα για την πορεία της υγείας του.

«Τα μεγάλα πράγματα ξεκινούν με μικρά βήματα. Πολλά μικρά κομμάτια μπορούν να δημιουργήσουν ένα τεράστιο μωσαϊκό» φέρεται να είπε την ώρα που οι θαυμαστές του πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 ετοιμάζονται την επόμενη εβδομάδα να εγκαινιάσουν την σελίδα «KeepFightingMichael» («Μίκαελ, συνέχισε να αγωνίζεσαι») στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Μαζί γινόμαστε δυνατότεροι, και με αυτόν ακριβώς τον τρόπο οι συντονισμένες δυνάμεις του κινήματος KeepFighting κάνουν πιο εύκολο το να δίνουμε ο ένας κουράγιο στον άλλο».

Ο εμπνευστής του φαν κλαμπ Ράινερ Φέρλινγκ εκφράζει την αισιοδοξία του ότι ο Σουμάχερ θα ξεπεράσει το ατύχημά του και θα εμφανιστεί δημόσια.

«Ξέρουμε ότι βρίσκεται σε καλά χέρια, ότι παίρνει αγάπη, ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Ο Μίκαελ μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που έχει μια τόσο δυνατή οικογένεια στο πλευρό του. Εμείς, ως φαν κλαμπ, θα προσφέρουμε όποιο είδος υποστήριξης μπορούμε».

«Σεβόμαστε την επιθυμία του»

Στις αρχές του μήνα ο γιατρός του Σουμάχερ είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες αναφορικά με την θεραπεία που λαμβάνει ο θρύλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τα τελευταία έξι χρόνια η Κορίνα Σουμάχερ τηρεί σιγήν ιχθύος σχετικά με την πορεία της υγείας του συζύγου της ενώ είναι ελάχιστες οι φορές που έχει μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης, ωστόσο τον περασμένο μήνα είχε δώσει μία σύντομη συνέντευξη κατά την οποία επαινούσε τον σύζυγό της για το γεγονός ότι εμφύσησε στην ίδια και τις κόρες τους την αγάπη του για την ιππασία.

Στην ίδια συνέντευξη δήλωνε: «Βρίσκεται σε καλά χέρια και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τον βοηθήσουμε. Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι σεβόμαστε την επιθυμία του Μίκαελ να κρατήσουμε την πορεία της υγείας του μυστικό».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: 26 Δεκεμβρίου σήμερα - Ποιοι γιορτάζουν

Καιρός: Η «Ζηνοβία» δείχνει τα... δόντια της - Θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν, χιόνια και παγετός

Σχετικές ειδήσεις