ΚΟΣΜΟΣ

Χαμός στο Μετρό - Γιατί κοιτούσαν όλοι άφωνοι;

Χαμός στο Μετρό - Γιατί κοιτούσαν όλοι άφωνοι;
pixabay

Για 19η χρονιά το επιβατικό κοινό σε πολλές μεγάλες πόλεις ανά τον κόσμο την Κυριακή (12/01) αντίκρισε ένα ιδιαίτερα περίεργο θέαμα.

Ομάδες ατόμων, κυρίως νέων, εμφανίστηκαν στους συρμούς του Μετρό χωρίς τα παντελόνια, τις φούστες, τα κολάν και σορτς τους για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα χωρίς Παντελόνι.

Το μεσημέρι της Κυριακής οι συμμετέχοντες, γεμάτοι ενθουσιασμό, έφτασαν στους σταθμούς του Μετρό και επιβιβάστηκαν, αψηφώντας τις τσουχτερές θερμοκρασίες, χωρίς το παντελόνι τους.

Οι συμμετέχοντες εμφανίζονται στις αποβάθρες μόνο με τα εσώρουχα από τη μέση και κάτω με τα φωτογραφικά κλικς να παίρνουν φωτιά και οι εικόνες να κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

Η Παγκόσμια Ημέρα χωρίς Παντελόνι ξεκίνησε το 2002 από μία ομάδα κωμικών την «Improv Everywhere» στη Νέα Υόρκη. Τότε στο πλαίσιο μίας φάρσας επτά άτομα επιβιβάστηκαν στους συρμούς χωρίς να φορούν το παντελόνι τους. Ωστόσο η πλάκα αυτή φαίνεται πως εξελίχθηκε σε μία διεθνή ημέρα που κρατάει 19 ολόκληρα χρόνια και φαίνεται να έχει... παρασύρει πάνω από 60 μεγαλουπόλεις του πλανήτη, από το Λονδίνο μέχρι το Βερολίνο κι από την Πράγα μέχρι τη Μόσχα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μικρή Μαντλίν: «Δυστυχώς, το κοριτσάκι...» - Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία

Megxit: Αυτή είναι η απόφαση της Βασίλισσας Ελισάβετ για Χάρι και Μέγκαν

Σχετικές ειδήσεις