ΚΟΣΜΟΣ

Megxit: Αυτή είναι η απόφαση της Βασίλισσας Ελισάβετ για Χάρι και Μέγκαν

Megxit: Αυτή είναι η απόφαση της Βασίλισσας Ελισάβετ για Χάρι και Μέγκαν

Το Megxit είναι γεγονός! Έπειτα από δύο ώρες συζητήσεων στη βασιλική κατοικία στο Σάντρινγκχαμ, η Βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε και εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση.

Η απόφαση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να παραιτηθούν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα και να ζήσουν στον Καναδά προκάλεσε σοκ τόσο στην παγκόσμια κοινότητα όσο και στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Από τη στιγμή της ανακοίνωσης υπήρξαν ποικίλες αντιδράσεις από τα βασιλικά πρόσωπα, ενώ οι διαρροές από το Παλάτι έκαναν λόγο για μια οργισμένη Βασίλισσα.

Σήμερα, Δευτέρα (13/01) έγινε η καθοριστική συνάντηση με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας για το μέλλον του πρίγκιπα Χάρι στη βασιλική κατοικία στο Σάντρινγκχαμ.

Η Ελισάβετ, αμέσως μετά τις συζητήσεις, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως η βασιλική οικογένεια σέβεται την απόφαση του ζεύγους, παρόλο που είναι κάτι το οποίο δεν επιθυμεί.

«Σήμερα η οικογένειά μου είχε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον του εγγονού μου και της οικογένειάς του.

Η οικογένειά μου κι εγώ υποστηρίζουμε εντελώς την επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως οικογένεια. Παρόλο που θα προτιμούσαμε να παραμείνουν μέλη της Βασιλικής οικογένειας, σεβόμαστε και καταλαβαίνουμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή σαν οικογένεια, παραμένοντας πολύτιμα μέλη της οικογένειάς μου.

Ο Χάρι και η Μέγκαν ξεκαθάρισαν πως δεν θέλουν να βασίζονται οικονομικά σε δημόσια»

Η βασίλισσα Ελισάβετ επισήμανε ότι θα υπάρξει μια μεταβατική περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας το ζευγάρι θα περάσει χρόνο στη Βρετανία και τον Καναδά, προσθέτοντας ότι υπάρχει πολλή δουλειά για να γίνει σχετικά με την οριστικοποίηση των μελλοντικών ρυθμίσεων που θα αφορούν το ζευγάρι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η κόρη του πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού που συνελήφθη (pics)

Μικρή Μαντλίν: «Δυστυχώς, το κοριτσάκι...» - Νέα στοιχεία