ΚΟΣΜΟΣ

Κόμπι Μπράιαντ: Η 13χρονη κόρη του «έφυγε» στην αγκαλιά του - Η αστείρευτη αγάπη της για το μπάσκετ

Κόμπι Μπράιαντ: Η 13χρονη κόρη του «έφυγε» στην αγκαλιά του - Η αστείρευτη αγάπη της για το μπάσκετ
ASSOCIATED PRESS

Ο κόσμος παρακολουθεί συγκλονισμένος την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Καλιφόρνια, όπου ο θρύλος του μπάσκετ, Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του, Τζιάννα σκοτώθηκαν σε πτώση ελικοπτέρου.

Συνολικά 9 άτομα έχασαν τις ζωές του στους λόφους του Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, με τον 41χρονο superastar και την 13χρονη κόρη του να βρίσκονται ανάμεσά τους.

Στα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα φαίνονται συντρίμμια που καπνίζουν και άνδρες των ομάδων διάσωσης. Μάλιστα όπως είπαν οι αξιωματικοί της αστυνομίας οι άνδρες των ομάδων διάσωσης χρειάστηκε να πεζοπορήσουν για να φτάσουν στο σημείο της συντριβής.

Ποια ήταν η Τζιάννα Μπράιαντ

Το νεαρό κορίτσι είχε κληρονομήσει τα γονίδια του θρυλικού πατέρα της. Όπως ο Κόμπι, έτσι και η Τζιάννα, λάτρευε το μπάσκετ και μάλιστα και εκείνη έπαιζε.

Το ταλέντο της Τζιάννα ήταν τόσο μεγάλο, που αρκετοί θεωρούσαν πως η άτυχη κοπέλα θα κάνει τεράστια καριέρα στο γυναικείο μπάσκετ.

Δεν ήταν άλλωστε λίγες οι φορές που συνόδευε τον πατέρα της στο Staples Center για να παρακολουθήσουν μαζί τους αγώνες, δίπλα από το παρκέ.

Μαζί μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο θρύλος του μπάσκετ και η κορούλα του έφυγαν αγκαλιασμένοι στο φρικτό δυστύχημα στην Καλμπάσας της Καλιφόρνια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός: Τα συμπτώματα, η μετάδοση και οι κίνδυνοι - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Καιρός: «Εξαφανίζεται» το χιόνι από την Ελλάδα – Τι αποκαλύπτουν οι δορυφορικές εικόνες

Σχετικές ειδήσεις