ΚΟΣΜΟΣ

«Δεν δολοφονήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής - Ζει στο Μεξικό»

«Δεν δολοφονήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής - Ζει στο Μεξικό»
Pixabay

Σάλος έχει δημιουργηθεί από ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί την επόμενη χρονιά, σύμφωνα με το οποίο, διάσημος Αμερικανός ράπερ, δεν πέθανε ποτέ, ζει και είναι στο Μεξικό.

Ο ράπερ πέθανε στις 13 Σεπτεμβρίου 1996 - σε μία ανεξιχνίαστη υπόθεση - όταν μία άσπρη κάντιλακ σταμάτησε δίπλα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και από το πίσω παράθυρο τον πυροβόλησαν πέντε φορές. Αμέσως οι δράστες εξαφανίστηκαν, ενώ η μαύρη BMW, ξαφνικά έβαλε μπρος, έκανε αναστροφή και συγκρούστηκε στο πεζοδρόμιο στην απέναντι λωρίδα του δρόμου.

Ο διάσημος ράπερ της επίθεσης έπεσε σε κώμα και μετά από 6 ημέρες στο νοσοκομείο -στις 13 Σεπτεμβρίου πέθανε- από εσωτερική αιμορραγία.

Το ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται, όπως αναφέρει η Daily Mail, ότι ο τραγουδιστής σκηνοθέτησε τον θάνατό του και ζει στο Νέο Μεξικό, όπου τον προστατεύουν οι Ναβάχο.

Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ «2Pac: Η Μεγάλη Απόδραση», Ρικ Μπος, ισχυρίζεται ότι ο ράπερ, δεχόμενος προστασία από τους Ναβάχο, ζει εδώ και 24 χρόνια στο Μεξικό, όπου μεταφέρθηκε με ένα ιδιωτικό ελικόπτερο.

Η εκτέλεση ίσως του πιο διάσημου ράπερ όλων των εποχών έχει εμπνεύσει πολλές θεωρίες συνωμοσίας μέχρι σήμερα. Ο Μπος πάντως ισχυρίζεται ότι το νέο ντοκιμαντέρ δεν είναι έργο επιστημονικής φαντασίας.

Δείτε ποιος είναι ο διάσημος ράπερ στην παρακάτω gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μικρή Βαλεντίν: Γυναίκα ισχυρίζεται πως είναι η μητέρα της

Σχετικές ειδήσεις