ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία: Νόμιζε ότι είχε κορονοϊό και αυτοκτόνησε για να μην κολλήσει τους συγγενείς του

Ινδία: Νόμιζε ότι είχε κορονοϊό και αυτοκτόνησε για να μην κολλήσει τους συγγενείς του

Τραγική ιστορία με έναν 50χρονο να γίνεται αυτόχειρας.

Ένας 50χρονος Ινδός, ο Μπάλα Κρίσνα, έγραψε την πιο τραγική ιστορία από την ημέρα που ο κοροναϊός εξαπλώθηκε σε παγκόσμια κλίμακα, καθώς θυσιάστηκε για να μην κολλήσει τους συγγενείς του. Όμως δεν νοσούσε από τον ιο...

Οι γιατροί του είπαν ότι είχε πυρετό λόγω ίωσης και τον συμβούλεψαν να φορά μάσκα για να μην κολλήσει και τους υπόλοιπους. Ο Κρίσνα έμεινε για λίγες ημέρες στην Τιρουμάλα σε συγγενείς τους, μέχρι που επέστρεψε στην οικογένειά του.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η οικογένειά του, ενώ παρακολουθούσε βίντεο στο κινητό του για τον κοροναϊό, πείστηκε ότι είχε κολλήσει και αυτός, καθώς είχε τα ίδια συμπτώματα. Έτσι, ανακοίνωσε στην οικογένειά του ότι νοσεί από τη νέα επιδημία που έχει ταξιδέψει και στην Ινδία.

Έβαλε τον εαυτό του σε καραντίνα. Κλείστηκε στο δωμάτιό του και απειλούσε όποιον προσπαθούσε να τον βγάλει έξω. Οι συγγενείς του προσπάθησαν να τον καθησυχάσουν ότι οι γιατροί θα του το έλεγαν αν είχε κοροναϊό, αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος.

Ο γιος του Κρίσνα, μάλιστα, κάλεσε γραμμή υποστήριξης και ειδικοί του εξήγησαν ότι δεν έχει λόγους να ανησυχεί αν δεν είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Κίνα. Εκείνος παρέμεινε σε καραντίνα και τις επόμενες ημέρες.

Ώσπου μια μέρα, το έσκασε από το παράθυρο και πήγε στο νεκροταφείο για να επισκεφτεί τον τάφο της μητέρας του.

Δείτε την τραγική συνέχεια στην gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Καστοριά: Ξεπάγωσε η λίμνη και έπαθε σοκ όλη η πόλη - Τι βρήκαν

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση ΤΩΡΑ στη Μενάνδρου

Σχετικές ειδήσεις