ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: 50 οι νεκροί στις ΗΠΑ - Απαγόρευση εισόδου από Βρετανία και Ιρλανδία (pics)

Κορονοϊός: 50 οι νεκροί στις ΗΠΑ -  Απαγόρευση εισόδου από Βρετανία και Ιρλανδία (pics)
ap

Κορονοϊός: Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε 50 θανάτους από την επιδημία Covid-19 στις ΗΠΑ μέχρι στιγμής.

Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε το Σάββατο (14/03) την επέκταση στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία του μέτρου της απαγόρευσης εισόδου στο έδαφος των ΗΠΑ που ισχύει για τους ταξιδιώτες που έχουν διαμείνει στις ευρωπαϊκές χώρες της ζώνης Σένγκεν και δεν απέκλεισε την επέκταση του μέτρου και σε άλλες χώρες.

«Διακόπτουμε όλα τα ταξίδια από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Το μέτρο θα τεθεί σε ισχύ από τα μεσάνυκτα ώρα Ουάσινγκτον της Δευτέρας, (Τρίτη 04.00 GMT)», διευκρίνισε στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

«Οι Αμερικανοί στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία μπορούν να επιστρέψουν» , καθώς και οι «μόνιμοι κάτοικοι» των ΗΠΑ που βρίσκονται στις δύο αυτές χώρες. Θα πρέπει να εισέλθουν από ορισμένα αεροδρόμια, όπου θα περάσουν από ελέγχους, πριν τεθούν σε καραντίνα στα σπίτια τους.

ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Αμερικανός αξιωματούχος εξήγησε αργότερα ότι τα μέτρα θα ισχύσουν για τις δύο χώρες για όσο διάστημα θα ισχύσουν και για τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Ο πρόεδρος Τραμπ ανακοίνωσε επίσης ότι αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο διακοπής των εσωτερικών πτήσεων προς «ορισμένες περιοχές των ΗΠΑ».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός Ελλάδα: Νέες αλλαγές στα σούπερ μάρκετ - Τι θα γίνει με το ωράριο

Φαίη Σκορδά: Θετική στον κορονοϊό η αγαπημένη παρουσιάστρια