ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία - τηλεδιάσκεψη: Ναι στα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό αλλά μόνο για τον Ερντογάν (pics)

Τουρκία - τηλεδιάσκεψη: Ναι στα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό αλλά μόνο για τον Ερντογάν (pics)
ASSOCIATED PRESS

Κορονοϊός: Το πρώτο και βασικό μέτρο κατά της διασποράς του φονικού ιού στο οποίο επιμένουν όλοι οι επιστήμονες, είναι το να κρατάμε αποστάσεις ο ένας από τον άλλο, τουλάχιστον ενός μέτρου.

Και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, το ακολούθησε πιστά κατά τη διάρκεια της χθεσινής τηλεδιάσκεψης που είχε με Άνγκελα Μέρκελ, τον Εμανουέλ Μακρόν και τον Μπόρις Τζόνσον.

Το πρόβλημα είναι ότι το τήρησε ευλαβικά για τον εαυτό του αλλά και όχι για τους υπουργούς συνεργάτες του που βρίσκονταν στην ίδια αίθουσα και συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη. Αυτοί προφανώς έχουν... ανοσία;

Δείτε τις εικόνες στη gallery που ακολουθεί:

ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Τι συζητήθηκε

Στη τηλεδιάσκεψη που είχε την Τρίτη (17/03) με τους ηγέτες της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Βρετανίας αναφέρθηκε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερνογάν.

«Βρήκαμε την ευκαιρία να αξιολογήσουμε εκτενώς πολλά θέματα, όπως την καταπολέμηση του κορονοϊού και την ανθρωπιστική κατάσταση στο Idlib της Συρίας, λύσεις για την κρίση στη Συρία, το ζήτημα αιτούντων άσυλο και τις σχέσεις Τουρκίας-ΕΕ», ανέφερε στη δήλωσή του.

«Σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία που βιώνουμε σε περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο, θα δραστηριοποιήσουμε πιο ενεργά τους μηχανισμούς διπλωματίας και συνεργασίας και θα συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα τις προσπάθειές μας να επιλύσουμε τα προβλήματα το συντομότερο δυνατό» προσέθεσε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Η επικοινωνία του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, του Γάλλου ομολόγου του Εμανουέλ Μακρόν, της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ και του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον είχε προγραμματιστεί μετά την απόφαση της Άγκυρας να ανοίξει τα σύνορά της σε πρόσφυγες και μετανάστες για να περάσουν στην Ευρώπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στον Έβρο με τουρκικό drone - Τι αναφέρει το ΓΕΕΘΑ

Κορονοϊός: Πόσοι έχουν τα συμπτώματα στην Ελλάδα – Δείτε αναλυτικούς χάρτες

Σχετικές ειδήσεις