ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός – Ρωσία: Ο Πούτιν επισκέφθηκε νοσοκομείο και διαπίστωσε ότι λειτουργεί «ρολόι» (pics)

Κορονοϊός – Ρωσία: Ο Πούτιν επισκέφθηκε νοσοκομείο και διαπίστωσε ότι λειτουργεί «ρολόι» (pics)

ΚορονοϊόςΟ Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επισκεπτόμενος σήμερα το νοσοκομειακό συγκρότημα που βρίσκεται στο οικισμό Κομμουνάρκα της Μόσχας στο οποίο νοσηλεύονται ύποπτα κρούσματα κορονοϊοϋ, εξήρε κατά την διάρκεια σύσκεψης που έγινε στο νοσοκομείο με θέμα την αντιμετώπιση του κορονοϊού, την υψηλή ποιότητα της νοσηλείας και την άριστη συνεργασία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

«Είδα πως (το νοσηλευτικό προσωπικό) εργάζεται, όλοι τους είναι σε μάχιμες θέσεις. Όλοι δουλεύουν σαν ρολόγια, καλά και ρυθμισμένα» είπε ο Ρώσος πρόεδρος και προσέθεσε:

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

«Το νοιώθεις, ότι οι άνθρωποι γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν και πώς να δουλεύουν. Έχουν τα πάντα στην διάθεση τους και αξιοποιούν αποτελεσματικά την τεχνολογία, τον ιατρικό εξοπλισμό και τα μέσα που διαθέτουν».

Δείτε την gallery:

Ο Πούτιν εξήρε την υψηλή ποιότητα νοσηλείας των ασθενών στο νοσοκομείο αυτό. «Για όσους ξεκινάει η νοσηλεία, αρχίζει μια εντελώς νέα ζωή και αυτό γίνεται χάρη σε εσάς» δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, απευθυνόμενος στην διοίκηση του νοσοκομείου την οποία επαίνεσε για το υψηλό επίπεδο λειτουργίας του νοσοκομείου που έχει επιτύχει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό επεισόδιο στον Έβρο:Επίθεση δουλεμπόρων με…χατζάρες σε φουσκωτό του Λιμενικού μέσα στο ποτάμι.

Σχετικές ειδήσεις