ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Η σοκαριστική περιγραφή γιατρού για τη μάχη του 4χρονου γιου της με τον φονικό ιό (vid)

Κορονοϊός: Η σοκαριστική περιγραφή γιατρού για τη μάχη του 4χρονου γιου της με τον φονικό ιό (vid)

Κορονοϊός: Ακόμα μια συγκινητική ιστορία με πρωταγωνιστή ένα τετράχρονο αγοράκι…

Συγκλονίζει η ιστορία της Δρ. Άννα Ζίμερμαν, από το Κολοράντο, η οποία έβλεπε τον 4χρονο γιο της να δίνει μάχη για να αναπνεύσει, χτυπημένος από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με την New York Post ως νεογνολόγος, η Ζίμερμαν όταν παρατήρησε κάποια ύποπτα συμπτώματα στον γιο της άρχισε να τα καταγράφει, και μοιράστηκε την εμπειρία της στο blog Mighty Littles, ενώ ένα βίντεο που τράβηξε η ίδια στις 2 Απριλίου, ενώ η ασθένεια στον γιο της έφτανε στην κορύφωσή της, δείχνει την τρομακτική κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο μικρός. «Προσπαθούσε τόσο σκληρά για να αναπνεύσει –χρησιμοποιώντας όλους τους μύες στο στήθος, την κοιλιά και τον λαιμό του για να τον βοηθήσουν να πάρει ανάσα», γράφει η γιατρός προσθέτοντας ότι «σαν μαμά, ήταν βασανιστήριο να τον βλέπω να μάχεται».


Η 44χρονη μητέρα ισχυρίζεται ότι τα παιδιά της «δεν βγήκαν ούτε μία φορά από το σπίτι» από τότε που έκλεισαν τα σχολεία. Παρ' όλα αυτά, περίπου μία εβδομάδα μετά, ο Λίνκολν άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα όπως βουλωμένη μύτη, φτέρνισμα και βήχα. Στις 27 Μαρτίου ανέβασε 40,2 πυρετό. Το επόμενο πρωί, ο παιδίατρος διέγνωσε πνευμονία και το αγοράκι άρχισε να λαμβάνει θεραπεία από το σπίτι με αντιβιοτικά και οξυγόνο για τις επόμενες 48 ώρες.


Όπως αναφέρει η γιατρός στο blog της, ήταν πραγματικά σοκαριστικό για την ίδια να βλέπει τον γιο της να βασανίζεται από τον έντονο βήχα και να αγωνίζεται να πάρει ανάσα, ενώ ο μικρός τις δύσκολες στιγμές της έλεγε: «Μαμά, αυτό δεν αξίζει τον κόπο. Μαμά, πότε θα σταματήσει αυτό; Μαμά δεν νιώθω τόσο καλά. Μαμά, δεν έχει νόημα. Μαμά, δεν θα πάω σπίτι».


Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανατριχιαστικές εικόνες από «το ποτάμι του αίματος» (Pics)

Σχετικές ειδήσεις