ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Άντριου: Σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης για μεγιστάνα φίλο του

Πρίγκιπας Άντριου: Σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης για μεγιστάνα φίλο του

Τελειωμό δεν έχουν τα σκάνδαλα που σχετίζονται με τον Πρίγκιπα Άντριου.

Ο μεγιστάνας της μόδας Πίτερ Νάιγκαρντ βίασε μια Βρετανίδα και επιτέθηκε σε δύο άλλες στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με νέα δικαστικά έγγραφα, όπως αναφέρει η Mirror.

O στενός φίλος του Πρίγκιπα Άντριου φέρεται να βίασε την τότε μάνατζερ μοντέλων, αφού την προσκάλεσε σε ένα πάρτι στο αρχοντικό του στο Λος Άντζελες το 2000.

Είναι μία από τις 46 γυναίκες που ισχυρίζονται ότι βιάστηκαν ή κακοποιήθηκαν από τον 78χρονο Καναδό. Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που κατατέθηκαν στη Νέα Υόρκη, ο Νάιγκαρντ συχνά υπερηφανευόταν για τις σχέσεις του με άτομα «υψηλού κύρους».

Ο Δούκας της Υόρκης έμεινε στο αρχοντικό του Νάιγκαρντ στις Μπαχάμες με την τότε σύζυγο Σάρα Φέργκιουσον το 2000.

Οι ισχυρισμοί εναντίον του Νάιγκαρντ έρχονται μετά την παραίτηση του 60χρονου Αντριου, από τα βασιλικά καθήκοντά του λόγω της φιλίας του με τον Τζέφρι Επστάιν, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων.

Υπενθυμίζεται επίσης, ότι ένα από τα θύματα του καταδικασμένου για σεξουαλικά εγκλήματα Τζέφρι Επστάιν, έχει πει για τον πρίγκιπα Άντριου, ότι την ανάγκασαν να κάνει σεξ μαζί του όταν ήταν ανήλικη, τονίζοντας ότι ο μεσαίος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ «ξέρει πολύ καλά τι έχει κάνει».

Από την πλευρά του, ο Νάιγκαρντ δεν πήρε επίσημη θέση για το δημοσίευμα, με τον δικηγόρο του, Τζέι Πρόμπερ, να δηλώνει πως ο πελάτης του αρνήθηκε «έντονα» τις κατηγορίες.

Διαβάστε επίσης:

Ασφαλές υγειονομικό διαβατήριο δεν υπάρχει – Ας μην κοροϊδευόμαστε

Κορονοϊός: Προτεραιότητα στον εσωτερικό τουρισμό και στην ασφάλεια της χώρας