Φρίκη στην Ιταλία: Μετανάστης από τη Σενεγάλη βίαζε επί 45 λεπτά νοσηλεύτρια - «Θα σε σκοτώσω»

Newsbomb

Οι περιγραφές της άτυχης 48χρονης νοσηλεύτριας που έπεσε θύμα βιασμού, προκαλούν ανατριχίλα.

Το περιστατικό περιέγραψε η ίδια η νοσηλεύτρια, μιλώντας στην "La Reppublica" για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια ενός μετανάστη από τη Σενεγάλη.

Όλα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή (03/05), ενώ η «Φραντσέσκα» όπως είναι το όνομα που της δόθηκε για χάρη του δημοσιεύματος, περίμενε το λεωφορείο, έχοντας ολοκληρώσει τη βάρδια της σε νοσοκομείο με ασθενείς που πάσχουν από τον κορονοϊό.

Όπως περιέγραψε ο δράστης της επιτέθηκε πίσω από τον σταθμό των τρένων στη Νάπολη κι εκείνη αρχικά νόμιζε ότι ήθελε να της πάρει την τσάντα. «Με πέταξε στο έδαφος, μου έβαλε το χέρι στο στόμα και εξοργίστηκε γιατί το τζιν μου ήταν στενό και δεν μπορούσε να μου το βγάλει. Έβαζε τα χέρια του παντού και θύμωνε γιατί προσπαθούσα να προστατευτώ. Του είπα ότι είμαι έγκυος, του είπα ότι δεν μπορώ να ανασάνω, του είπα ότι θέλω νερό, του είπα ότι αν τον δει κανείς θα τον συλλάβουν. Αλλά αυτός δεν σταματούσε», ανέφερε η 48χρονη.

«Μου έλεγε συνέχεια "άσε με να κάνω ό,τι θέλω διαφορετικά θα σε σκοτώσω. Μείνε ακίνητη και μην ουρλιάζεις"» πρόσθεσε.

Το τέλος των εφιαλτικών 45 αυτών λεπτών ήρθε όταν έφτασε το λεωφορείο το οποίο περίμενε με τον οδηγό του να βλέπει όσα συμβαίνουν, να βάζει τις φωνές και να τρέπει σε φυγή τον Σενεγαλέζο, ο οποίος αργότερα συνελήφθη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Δημήτρης Κρεμαστινός

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved