ΚΟΣΜΟΣ

Φοβερό! Αδέλφια έφτιαξαν μια τεράστια Monopoly στο δρόμο - Εντυπωσιακές εικόνες

Φοβερό! Αδέλφια έφτιαξαν μια τεράστια Monopoly στο δρόμο - Εντυπωσιακές εικόνες
pixabay

Έναν ιδιαίτερα διασκεδαστικό τρόπο να περάσει το χρόνο της κατά την διάρκεια της καραντίνας για την πανδημία του νέου κορονοϊού, βρήκε μία οικογένεια στις ΗΠΑ.

Τα τρία παιδιά της οικογένειας - Αμάντα, Κέιλα και Κόνορ - μετέτρεψε μέρος του δρόμου μπροστά από το σπίτι τους στην πόλη Γκράιμς της Αϊόβα σε μια τεράστια... Monopoly.

Σκοπός της οικογένειας Ερπς είναι να περάσει χαρούμενες στιγμές κατά τη διάρκεια των σκοτεινών αυτών ημερών της πανδημίας.

Φυσικά όμως, αφού η οικογένεια Ερπς ξεδίπλωσε το ταλέντο της με τις κιμωλίες στο πεζοδρόμιο της γειτονιά της, μοιράστηκαν τη δημιουργία τους και με τους γείτονές τους.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από την τεράστια Monopoly:

Η Αμάντα, η Κέιλα και ο Κόνορ έφτιαξαν μέχρι και ένα τεράστιο ζάρι για να δώσουν στο κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι μια αυθεντική αίσθηση. Είπαν ότι χρειάστηκαν πάνω από τέσσερις ώρες για να δημιουργηθεί ολόκληρο το παιχνίδι.

«Ο πραγματικός λόγος που το έκανα ήταν για τα παιδιά, ξέρετε. Θέλω απλώς ένα μέρος για να παίζουν, ίσως να περνούν με τα σκούτερ τους ή με τα σκέιτ μπορντ τους. Ήθελα να τους δώσω απλά λίγη διασκέδαση», είπε ο Κόνορ.

Τα αδέλφια Ερπς προτείνουν να παιχτεί το παιχνίδι τους σε ασφαλή απόσταση δύο μέτρων, αλλά ελπίζουν να δώσει χαρά σε όσους το χρειάζονται περισσότερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μια από τα ίδια στις πλατείες: Το αδιαχώρητο σε Νέα Σμύρνη, Αγία Παρασκευή, Λυκαβηττό

Σχετικές ειδήσεις