ΚΟΣΜΟΣ

YouTubers υιοθέτησαν αυτιστικό αγοράκι και μετά τον έστειλαν σε... άλλη οικογένεια

YouTubers υιοθέτησαν αυτιστικό αγοράκι και μετά τον έστειλαν σε... άλλη οικογένεια

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτούς τους ανθρώπους.

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους το γεγονός πως ζευγάρι Youtuber υιοθέτησε αυτιστικό αγοράκι από την Κίνα, αποσπώντας κέρδη από τα εν λόγω βίντεο, και στην συνέχεια το έστειλε σε άλλη οικογένεια!

Όπως αναφέρει το BBC, η Myka Stauffer και ο σύζυγός της, James από το Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, είχαν «ανεβάσει» πολλά βίντεο στο κανάλι τους στο YouTube σχετικά με την υιοθεσία του Huxley και την καθημερινότητά τους. Από το 2017, το ζευγάρι έκλεινε συμφωνίες για χορηγίες και αποκόμιζε έσοδα από τα εν λόγω βίντεο.

Φαίνεται όμως πως όλο αυτό δεν ήταν κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς αλλά... marketing, καθώς ο Huxley εντοπίστηκε να ζει με άλλη οικογένεια. Μάλιστα μετά από την κατακραυγή, το ζευγάρι γύρισε ένα νέο video στο οποίο ανέφεραν πως η συμπεριφορά του Huxley τους δημιουργούσε προβλήματα στην καθημερινότητα (έχουν άλλα τέσσερα παιδιά) και αναγκάστηκαν να τον δώσουν σε άλλη οικογένεια.

Παρόλο που κάποιοι χρήστες έδειξαν κατανόηση, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να επηρέασαν την απόφαση του ζευγαριού, και ότι ίσως η απόφαση ελήφθη για το καλό του Huxley, αρκετοί ήταν εκείνοι που επέκριναν το ζευγάρι, κατηγορώντας τους ότι εκμεταλλεύτηκαν τον μικρό για να χτίσουν την καριέρα τους στο YouTube.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το γραφείο υιοθεσιών είχε ενημερώσει το ζευγάρι πως ο Huxley είχε κάποιου είδους εγκεφαλική βλάβη, ωστόσο το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει με την υιοθεσία επειδή «ο θεός μαλάκωσε την καρδιά τους», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία, το κοινό κανάλι του ζευγαριού στο Youtube, έχει κλείσει πλέον...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μεταμόρφωση: Εδώ «χτύπησαν» οι άγνωστοι που πυροβόλησαν κατά αστυνομικών (pics&vid)