ΚΟΣΜΟΣ

Ο απίστευτος χορός ενός μωρού στο TikTok που έγινε viral (vid & pics)

Ο απίστευτος χορός ενός μωρού στο TikTok που έγινε viral (vid & pics)
TikTok

To βίντεο με πρωταγωνιστή τον μικρό Kyng έχει εκατομμύρια views και κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Φορώντας ένα τζάκετ, sneakers και την.... πάνα του, ένας μπόμπιρας μάγεψε εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου, ανάμεσα στους οποίους και μερικούς celebrities. Ο μικρός Kyng Blanchard, «εισέβαλε» στο TikTok βίντεο που γύριζαν τα μεγαλύτερα αδέρφια του και έκανε τις δικές του μοναδικές φιγούρες.

Το απολαυστικό βίντεο ανέβηκε στο TikTok από το account @forbes_gangκαι ξεκινάει με δύο παιδιά δημοτικού που κάνουν το δημοφιλές χορευτικό #RegegadeChallenge. Ξαφνικά στο πλάνο μπαίνει ο μικρότερος αδερφός τους φορώντας ένα τζάκετ, αθλητικά παπούτσια και την πάνα του και αρχίζει να χορεύει στο ρυθμό της μουσικής.

Η αμφίεση του μπόμπιρα σε συνδυασμό με το σοβαρό του ύφος και φυσικά τις απίθανες χορευτικές του φιγούρες, κάνουν το βίντεο ιδιαίτερα απολαυστικό και είναι ο λόγος που τις τελευταίες μέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ο μικρός Kyng προσπαθεί να μιμηθεί τις κινήσεις των αδερφών του και στο τέλος καταφέρνει να κλέψει ο ίδιος την παράσταση.

Το βίντεο έκαναν share στα social media τους και πολλοί γνωστοί celebrities όπως η Naomi Watts, η βραβευμένη με Όσκαρ Viola Davis και η μητέρα της Βeyonce, Tina Lawson. Το βίντεο κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα και ήδη έχει εκατομμύρια views.

Έκτοτε, o μικρός Κyng έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλα βίντεο που ανέβηκαν από το ίδιο account, και όπως φαίνεται και από τα views τους, έχει ήδη αποκτήσει το δικό του fan club.