ΚΟΣΜΟΣ

«Η νονά της κοκαΐνης»: Σκότωσε στα 11, έφτιαξε περιουσία 1 δισ. δολαρίων

«Η νονά της κοκαΐνης»: Σκότωσε στα 11, έφτιαξε περιουσία 1 δισ. δολαρίων

Τώρα, η Τζένιφερ Λόπεζ, θέλει να την ενσαρκώσει στον κινηματογράφο.

Το όνομα της Griselda Blanco πιθανότατα να μην σας λέει και πολλά. Όσοι την είχαν συναντήσει στη ζωή τους, ακόμη και σήμερα «παγώνουν» στο άκουσμα του ονόματός της.

Σε ηλικία μόλις 11 ετών σκότωσε για πρώτη φορά στη ζωή της. Θύμα της; Ένα συνομήλικο παιδάκι. Από την ημέρα εκείνη έζησε μια ζωή βουτηγμένη στο αίμα, την κοκαΐνη και τα εκατομμύρια δολάριά που έβγαλε από το εμπόριο ναρκωτικών.

Γεννήθηκε στην Καρταχένα της Κολομβίας και από μικρή είχε όνειρο να ζήσει την μεγάλη ζωή, άσχετα με ποιον τρόπο. Και κατάφερε να βρει την διέξοδό της μέσα από την κοκαΐνη.

Η «βασίλισσα» της κοκαΐνης παντρεύτηκε 3 φορές στην ζωή της. Δολοφόνησε και τους τρεις συζύγους της. Κάπως έτσι θεωρείται μέχρι και σήμερα, 8 χρόνια μετά τον θάνατό της, ως η πλέον στυγερή drug lord του κόσμου.

Συνολικά κατηγορήθηκε για 250 δολοφονίες στο Μεντεγίν, το Μαϊάμι και τη Νέα Υόρκη.

Μέσα στον πλούτο της και την αμύθητη περιουσία της, ξεχώρισε η ίδια ένα σερβίτσιο από πορσελάνη το οποίο άνηκε στην Βασίλισσα της Αγγλίας.

Γιατί όμως αναφέρουμε την ιστορία της διαβόητης Griselda, η οποία έπεσε νεκρή ενώ είχε βγει για ψώνια;

Η Jennifer Lopez, η «βασίλισσα» της μουσικής, σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, είναι αποφασισμένη να μεταφέρει την περιπετειώδη ζωή της Griselda Blanco στον κινηματογράφο!

H Jennifer Lopez

Με τίτλο «The Godmother», η Lopez θέλει επίσης να σκηνοθετήσει την ταινία, με την ίδια να εξομολογείται πως πάντα έβρισκε την ιστορία της Griselda πολύ ενδιαφέρουσα και συναρπαστική.

Σε τι φάση βρίσκεται η ιδέα της J-Lo δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα νέα από το μεγαλόπνοο σχέδιό της.

Δείτε στην παρακάτω gallery την γυναίκα που κατάφερε να επισκιάσει και τον Πάμπλο Εσκομπάρ:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Σοκαρισμένοι οι γείτονές της - «Βόμβα» από συγγενή της 35χρονης