ΚΟΣΜΟΣ

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες: Πώς τεμάχισαν τον εκατομμυριούχο στο διαμέρισμά του

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες: Πώς τεμάχισαν τον εκατομμυριούχο στο διαμέρισμά του
pixabay

Νεκρός στο διαμέρισμα του στο Μανχάταν εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης (14/07) ο 33χρονος επιχειρηματίας Fahim Saleh.

Τον νεαρό CEO της startup επιχείρησης μοτοσυκλετών Gokada εντόπισε, όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, η ξαδέλφη του, η οποία ειδοποίησε τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 33χρονος πιστεύεται ότι είναι θύμα «έμπειρου εκτελεστή», καθώς το σώμα του ήταν διαμελισμένο. Στο σημείο -όπως μεταδίδει και η New York Post- εντοπίστηκε και το ηλεκτρικό πριόνι, το οποίο φέρεται να είναι το όπλο του εγκλήματος και, κατά τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκε στην πρίζα.

Τα χέρια, τα πόδια του κάτω από γόνατα, καθώς και κάποια άλλα μέρη του σώματος του 33χρονου -όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της New York Post- βρέθηκαν σε πλαστικές σακούλες εντός του διαμερίσματος.

Το θύμα, όπως προκύπτει από υλικό συστήματος κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, εισήλθε τελευταία φορά στο διαμέρισμά του το απόγευμα της Δευτέρας. Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, όπως αναφέρει η NYP επικαλούμενη πηγή, δείχνει και τον ύποπτο για τη δολοφονία να εισέρχεται μαζί με τον 33χρονο στο ασανσέρ του κτηρίου κρατώντας μία τσάντα.

Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν ότι ένα ακόμα στοιχείο που υποδηλώνει πως πρόκειται για επαγγελματία δολοφόνο είναι ότι στην σκηνή του εγκλήματος δεν βρέθηκε ίχνος αίματος.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λάκης Γαβαλάς: Στο «σφυρί» η υπερπολυτελής βίλα του στη Μύκονο