ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Μυστικός γάμος για την πριγκίπισσα Βεατρική - Ποιος είναι ο μεγιστάνας σύζυγός της

Βρετανία: Μυστικός γάμος για την πριγκίπισσα Βεατρική - Ποιος είναι ο μεγιστάνας σύζυγός της
Associated Press

Παντρεύτηκαν το πρωί της Παρασκευής (17/07) σε κλειστό κύκλο η 31χρονη πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο 36χρονος Ιταλός επιχειρηματίας Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι.

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ και κόρη του πρίγκιπα Άντριου παντρεύτηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον 36χρονο μεγιστάνα του Real Estate, σε μια ιδιωτική τελετή στο βασιλικό παρεκκλήσι «Royal Chapel of All Saint» στο Ουίνδσορ.

Ο γάμος αρχικά είχε προγραμματιστεί για την 29η Μαΐου στο Λονδίνο, αλλά αναβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού και η νέα ημερομηνία δεν είχε ανακοινωθεί.

Η «ιδιωτική τελετή» διεξήχθη παρουσία της 94χρονης βασίλισσας, του συζύγου της πρίγκιπα Φιλίππου (99 ετών) και «στενών συγγενών» της νύφης, σε «συμμόρφωση» με τις συστάσεις της κυβέρνησης στη μάχη εναντίον του νέου κορονοϊού, σύμφωνα με τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Ποιος είναι ο σύζυγος της πριγκίπισσας Βεατρίκης

Ο Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι είναι γιος του κόμη Αλεσάντρο Μαπέλι Μότζι, πρώην ολυμπιονίκη του σκι και της Νίκι Σέιλ. Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Από νεαρή ηλικία συνέχισε την καριέρα της μητέρας του στο Real Estate και έχει δημιουργήσει μια περιουσία πολλών εκατομμυρίων λιρών. Ο Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι είναι Βρετανός πολίτης και έτσι δεν έχει «κληρονομήσει» τον τίτλο ευγενείας του πατέρα του.

Ο σύζυγος της πριγκίπισσας Βεατρίκη είναι, ήδη, πατέρας ενός 4χρονου γιού, του Κρίστοφερ, που απέκτησε με την πρώην σύντροφό του, Σινοαμερικανίδα αρχιτέκτονα, Ντάρα Χουάνγκ.

Ο Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι και η πριγκίπισσα Βεατρίκη ήταν επί χρόνια οικογενειακοί φίλοι, αλλά, έγιναν ζευγάρι τον Οκτώβριο του 2018 και αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Πώς φτάσαμε στην υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σούπερ μάρκετ - Νέα μέτρα στο τραπέζι