ΚΟΣΜΟΣ

Πασίγνωστος μελαχρινός τραγουδιστής έβαψε τα μαλλιά του… ροζ (pics)

Πασίγνωστος μελαχρινός τραγουδιστής έβαψε τα μαλλιά του… ροζ (pics)

Είναι ο αγαπημένος της νεολαίας...

Μια ακόμα αλλαγή στα μαλλιά του αποφάσισε να κάνει ο σούπερ σταρ της ποπ Μαλούμα.

Σε φωτογραφία του ανέβασε στο instagram έδειξε στους θαυμαστές του ότι έβαψε τα μαλλιά του... ροζ.

Δείτε τη gallery:

Ο Μαλούμα θα τραγουδούσε φέτος στην χώρα μας αλλά μετά την αναγκαστική αναβολή των συναυλιών του λόγω της πανδημίας, ο διοργανωτής σε συνεννόηση με τον καλλιτέχνη, κατάφεραν να βρουν νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο μεγάλων συναυλιών του στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Μαλούμα είναι Κoλομβιανός τραγουδιστής της ρεγκετόν και της λάτιν ποπ μουσικής. Το πραγματικό του όνομα είναι Χουάν Λουίς Λοντόνιο Άριας (Juan Luis Londoño Arias, 1994).

Θεωρείται από τους πιο αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες στη Λατινική Αμερική με μεγάλη επιρροή και έχοντας στο ενεργητικό του πολλές βραβεύσεις. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2010, υπογράφοντας συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Sony Music.

Έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους αστέρες της ισπανόφωνης μουσικής βιομηχανίας, όπως Μαρκ Άντονι, Ταλία, Ρίκι Μάρτιν και Σακίρα, με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί η καριέρα του σε παγκόσμιο επίπεδο. Μεγάλες του επιτυχίες είναι τα κομμάτια "Borró Cassette", "Felices los 4", "El Perdedor", "La temperatura" καθώς και τα ντουέτα "Desde esa noche", "Vente Pa' Ca", "Chantaje" και "Corazón".