ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφόνησαν πασίγνωστη μπαλαρίνα - Τη διαμέλισαν και την «εξαφάνισαν» με θειικό οξύ!

Δολοφόνησαν πασίγνωστη μπαλαρίνα - Τη διαμέλισαν και την «εξαφάνισαν» με θειικό οξύ!

Οι λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος προκαλούν φρίκη.

Φρικτό θάνατο βρήκε μια 25χρονη μπαλαρίνα των Μπολσόι, καθώς τα μέλη από το διαμελισμένο σώμα της εξαφανίστηκαν με θειικό οξύ!

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην Μόσχα, με την αστυνομία να μην καταφέρνει να εντοπίσει κανέναν ίχνος της άτυχης Olga Demina. Η εξαφάνισή της είχε σοκάρει πριν από 6 χρόνια όλη την Ρωσία και η αστυνομία κατάφερε να φτάσει σήμερα στα ίχνη του δολοφόνου της.

Δράστης είναι ο 40χρονος Malkhaz Dzhavoev, ο οποίος ήταν ο μάνατζερ και σύντροφος της άτυχης κοπέλας. Μάλιστα ο Dzhavoev είχε φύγει από την Ρωσία αμέσως μετά το έγκλημα και είχε βρει καταφύγιο στην Γερμανία ως «Κούρδος πρόσφυγας».

Μάλιστα, η Demina διατηρούσε παράλληλο δεσμό και με έναν άλλον άντρα και φαίνεται πως ο δράστης την δολοφόνησε για αυτό τον λόγο.

Μιλώντας στην Komsomolskaya Pravda, πηγή της αστυνομίας τόνισε πως ο 40χρονος «διαμέλισε και εξαφάνισε το πτώμα μέσα σε οξύ, το οποίο πιθανότατα πέταξε σε κάποια λίμνη ή πηγάδι».

Οι ρωσικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες ώστε να βρουν έστω και ένα μέλος της άτυχης γυναίκας ώστε να υπάρξουν αποδείξεις που θα οδηγήσουν τον 40χρονο στη φυλακή για πάντα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Πέτσας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου lockdown