ΚΟΣΜΟΣ

Ναγκόρνο – Καραμπάχ: Πέθανε στο πεδίο της μάχης πρωταθλητής της Άρσης Βαρών

Ναγκόρνο – Καραμπάχ: Πέθανε στο πεδίο της μάχης πρωταθλητής της Άρσης Βαρών
Νεκρός έπεσε ο Τατούλ Χαρουτιουνιάν, πρωταθλητής της άρσης βαρών, στις πολεμικές συγκρούσεις στο Αρτσάχ.
Facebook/powerliftingarm

Μαίνονται οι συγκρούσεις μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ με την ομοσπονδία άρσης βαρών της πρώτης να ανακοινώνει τον θάνατο ενός εκ των πρωταθλητών της χώρας

Οι άγριες συγκρούσεις συνεχίζονται στο Ναγκόρνο – Καραμπάχ με την Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν να κατηγορούν η μια την άλλη για τις επιθέσεις που εξαπολύονται, ενώ παράλληλα ανακοινώνουν τα επιτεύγματα των Ενόπλων Δυνάμεων ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να τονώσουν το εθνικό φρόνημα των λαών τους.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, μαίνονται και οι απώλειες και για τις δυο χώρες με την Αρμενία να θρηνεί τον θάνατο του Τατούλ Χαρουτιουνιάν. Η ομοσπονδία άρσης βαρών της χώρας επιβεβαίωσε τον θάνατο του πρωταθλητή Αρμενίας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι ο μόνος αθλητής που έχει πέσει στο πεδίο της μάχης τα τελευταία 24ωρα.

Η ανακοίνωση για τον θάνατο του Χαρουτιουνιάν ήρθε μέσα από την επίσημη σελίδα της ομοσπονδίας άρσης βαρών της Αρμενίας στο Facebook. Λεπτομέρειες για το πως πέθανε ο Αρμένιος πρωταθλητής δεν δόθηκαν από τους ανθρώπους της ομοσπονδίας, ωστόσο το μήνυμα που αναρτήθηκε ήταν συγκινητικό.

«Με μεγάλη λύπη πληροφορούμε ότι κατά τη διάρκεια του Αρτσάχ οι έντονες μάχες πέθαναν μέλος του APF, πολλοί πρωταθλητές της Αρμενίας και ο καλός μας φίλος Τατούλ Χαρουτιουνιάν», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η αρμένικη ομοσπονδία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΗ: Εκπτώσεις και δωρεάν πάγιο για όλους – Μητσοτάκης: Υποδειγματικό success story