ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ 2020 - Αποτελέσματα: Ο Τζο Μπάιντεν κερδίζει Καλιφόρνια, Όρεγκον και Ουάσινγκτον

Εκλογές ΗΠΑ 2020 -  Αποτελέσματα: Ο Τζο Μπάιντεν κερδίζει Καλιφόρνια, Όρεγκον και Ουάσινγκτον

Εκλογές ΗΠΑ - 2020: Yπέρ του υποψηφίου των Δημοκρατικών φαίνεται πως γέρνει η μάχη σε Καλιφόρνια, Όρεγκον και Ουάσινγκτον

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν προβλέπεται να κερδίσει τις πολιτείες της Καλιφόρνιας (55 εκλέκτορες) του Όρεγκον (7 εκλέκτορες), και της Ουάσινγκτον (12 εκλέκτορες) σύμφωνα με τις προβλέψεις του ινστιτούτου Edison Research και του Fox News.

Ο Τραμπ κερδίζει τελικά την Φλόριντα

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προβλέπεται να κερδίσει στην αμφίρροπή πολιτεία Φλόριντα (29 εκλέκτορες), όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Εταιρείες στοιχημάτων βλέπουν πλέον νίκη του Ντόναλντ Τραμπ

Οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν πλέον προβάδισμα νίκης στις εκλογές στον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, αλλάζοντας τελείως την αρχική πρόβλεψή τους, κατά την οποία ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν ήταν ο επικρατέστερος.

Κατά τη βρετανική Betfair, η πιθανότητα νίκης του Τραμπ υπολογίζεται πως ανέρχεται στο 60%, από 39% όταν άνοιγαν οι κάλπες το πρωί χθες Τρίτης. Οι πιθανότητες του Μπάιντεν έχουν πέσει στο 40% από 61%.

Σύμφωνα με τη Smarkets Exchange, με έδρα τη Βρετανία, ο Τραμπ έχει ακόμα πιο υψηλή πιθανότητα νίκης, 65%, από 39% όταν άνοιγαν οι κάλπες. Οι πιθανότητες του Μπάιντεν έχουν πέσει στο 35% από 61%.

Ο Ντόναλντ Τραμπ προβλέπεται να κερδίσει το Άϊνταχο

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να επικρατήσει στην πολιτεία του Άϊνταχο (4 εκλέκτορες), σύμφωνα με πρόβλεψη του Fox News.

Ο Μπάιντεν προβλέπεται να κερδίσει το Νιου Χάμσαϊρ

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αναμένεται να κερδίσει την πολιτεία του Νιου Χάμσαϊρ (4 εκλέκτορες), σύμφωνα με πρόβλεψη του NBC.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Αμερικανικών Εκλογών 2020

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΗΠΑ 2020 αποτελέσματα: Δείτε LIVE ποιος προηγείται σε κάθε πολιτεία