ΚΟΣΜΟΣ

Αμερικανικές Εκλογές 2020: «Τάπα» Μπάιντεν σε Τραμπ είδε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς

Αμερικανικές Εκλογές 2020: «Τάπα» Μπάιντεν σε Τραμπ είδε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς
Το μήνυμα του Λεμπρόν Τζέιμς για τη νίκη του Τζο Μπάιντεν
AP Images

Εκλογές ΗΠΑ – Αποτελέσματα: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σχολίασε με τον δικό του τρόπο τη νίκη του Τζο Μπάιντεν που θα γίνει ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο επόμενος ένοικος του Λευκού Οίκου θα είναι ο Τζο Μπάιντεν που αναδείχθηκε νικητής των εκλογών στις ΗΠΑ έναντι του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, όπως και αρκετοί ακόμα σταρ του ΝΒΑ και του αθλητισμού στις ΗΠΑ, είχαν ταχθεί ανοικτά υπέρ των Δημοκρατικών και ηγήθηκαν του κινήματος Black Lives Matter, ειδικότερα μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και αναταραχές στην Αμερική.

Η νίκη του Μπάιντεν, λοιπόν, όπως ήταν λογικό έφερε χαρά στον σούπερ σταρ των Λέικερς και πρωταθλητή του ΝΒΑ. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μάλιστα ανέβασε κι ένα μήνυμα στο Instagram στο οποίο ο υποψήφιος των Δημοκρατικών κάνει… τάπα στον Ντόναλντ Τραμπ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην πραγματικότητα, στη συγκεκριμένη φάση ήταν πρωταγωνιστής ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. Στους τελικούς του 2016 είχε κάνει καθοριστική τάπα στον Αντρέ Ιγκουοντάλα και είχε χαρίσει έτσι το πρωτάθλημα στους Καβαλίερες έναντι των Ουόριορς.

Η ιστορική «τάπα» του ΛεΜπρόν Τζέιμς στον Αντρέ ΙγκουοντάλαAP Images

Ο «Βασιλιάς», λοιπόν, ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία έχει γίνει μοντάζ και στο δικό του πρόσωπο έχει μπει αυτό του Μπάιντεν, ενώ σε εκείνο του Ιγκουοντάλα έχει μπει αυτό του Τραμπ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Νέος πρόεδρος της Αμερικής ο Τζο Μπάιντεν