Αμερικανικές εκλογές 2020: Επιμένει ο Τραμπ - «Εγώ θα είμαι ο νικητής των εκλογών»

Δημήτρης Δρίζος

Αμερικανικές εκλογές 2020: Την ώρα που ο Τζο Μπάιντεν έχει ανακηρυχθεί επίσημα νικητής των εκλογών, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν δείχνει διατεθειμένος να καταθέσει τα... όπλα!

Ο Τζο Μπάιντεν είναι εδώ και λίγες ημέρες ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ, ωστόσο ο Ντόναλντ Τραμπ διατυμπανίζει πως εκείνος θα είναι ο μεγάλος νικητής!

Με τελευταία του ανάρτηση στο twitter, διαβεβαίωσε τους οπαδούς του ότι θα νικήσει! «Θα νικήσουμε. Σημειώνουμε μεγάλη πρόοδο. Αποτελέσματα ξεκινούν να φτάνουν την επόμενη εβδομάδα. Κάντε την Αμερική σπουδαία ξανά» ανέφερε σε δύο ξεχωριστά «τιτιβίσματά» του.

Αξίζει να σημειωθεί πως διόρισε, μάλιστα, και νέο υπουργό Άμυνας τον Κρίστοφερ Μίλερ, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν Διευθυντής της Αντιτρομοκρατικής.

Την ίδια ώρα, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η πρώτη του επίσημη εμφάνιση μετά την ήττα στις εκλογές καθώς, μαζί με την Μελάνια Τραμπ θα επισκεφτούν το κοιμητήριο την Ημέρα των Βετεράνων.

Τα αμερικανικά μέσα υποστηρίζουν ότι και η σύζυγός τον παροτρύνει να παραδεχθεί δημοσίως την ήττα του, αν και οι φήμες περί διαζυγίου του απερχόμενου προεδρικού ζεύγους δίνουν και παίρνουν.

Η Μελάνια, εξάλλου, δεν θα είναι το πρώτο μέλος της οικογένειας που τον παροτρύνει, καθώς και ο γαμπρός του συγκαταλέγεται σε αυτούς που επιθυμούν μία ομαλή μεταβίβαση της εξουσίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Το lockdown δεν είναι αρκετό - Αυτά είναι τα νέα μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved