ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: Η δεύτερη εγκυμοσύνη και η αποβολή - Συγκλονίζει η εξομολόγησή της

Μέγκαν Μαρκλ: Η δεύτερη εγκυμοσύνη και η αποβολή - Συγκλονίζει η εξομολόγησή της
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δύσκολες στιγμές πέρασε το περασμένο καλοκαίρι η Δούκισα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, η οποία ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της, αλλά δυστυχώς απέβαλε.

Η Μέγκαν Μαρκλ, σε άρθρο της με τίτλο «Οι απώλειες που μοιραζόμαστε», αποκάλυψε ότι υπέστη αποβολή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού -στο νέο της σπίτι στην Καλιφόρνια- και είχε ότι έχασε το δεύτερο παιδί της αφού ένιωσε «μια έντονη κράμπα» την ώρα που άλλαζε πάνα στον γιο της Άρτσι.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός εξιστορεί το πώς βίωσε την επώδυνη ημέρα εκείνη του Ιουλίου, λέγοντας ότι κρατούσε στην αγκαλιά της γιο της όταν διπλώθηκε από την ενόχληση.

«Μετά την αλλαγή της πάνας του, ένιωσα μια αιχμηρή κράμπα. Έπεσα στο πάτωμα με τον Άρτσι στην αγκαλιά, σιγοψιθυρίζοντας ένα νανούρισμα για να μας κρατήσω ήρεμους, μια χαρούμενη μελωδία που ερχόταν σε αντίθεση με την αίσθηση πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Ήξερα, καθώς έπιανα το πρωτότοκο παιδί μου, πως έχανα το δεύτερο», αναφέρει η Μέγκαν Μαρκλ.

«Λίγες ώρες αργότερα, βρισκόμουν στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου, κρατώντας το χέρι του συζύγου μου. Ένιωσα την ηρεμία των παλμών του και φίλησα τις αρθρώσεις του, βρεγμένες από τα δάκρυα και των δυο μας. Κοιτάζοντας τους παγωμένους, λευκούς τοίχους, τα μάτια μου θόλωσαν από τα δάκρυα. Προσπάθησα να φανταστώ πώς θα θεραπευόμασταν».

«Μέσα στον πόνο για την απώλειά μας, ο σύζυγός μου και εγώ ανακαλύψαμε πως σε μια αίθουσα με 100 γυναίκες, 10 έως 20 από αυτές θα υπέφεραν από μια αποβολή», σημειώνει σε άλλο σημείο του άρθρου της.

Παράλληλα, καλεί τους συμπατριώτες της Αμερικανούς να τηρήσουν τα μέτρα κοινωνικής απόστασης στη φετινή Ημέρα των Ευχαριστών, που είναι την Πέμπτη.

Σημείωνεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και μετακόμισαν στις ΗΠΑ νωρίτερα φέτος. Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει έναν γιο, τον Άρτσι.

Η αντίδραση του Παλατιού

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δήλωσαν σήμερα πως η αποκάλυψη της Μέγκαν, δούκισσας του Σάσεξ, σε ένα άρθρο που δημοσιεύεται στους New York Times, ότι απέβαλε τον Ιούλιο, «είναι ένα βαθιά προσωπικό ζήτημα το οποίο δεν θα σχολιάσουμε».

Εξάλλου, πηγή του παλατιού δήλωσε πως υπάρχει μια κατανοητή λύπη στη βασιλική οικογένεια για την αποκάλυψη της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ποια καταστήματα δεν θα ανοίξουν τα Χριστούγεννα